Woensdag 3 november

De foto's van smokkelrock 2010 zijn nu online beschikbaar. Ondanks een geringe opkomst was het toch weer een amusante samenkomst onder de muziekliefhebbers! Graag bedanken wij nogmaals alle sponsors, medewerkers, artiesten, crew, licht- en geluidsmannen, en het bestuur. Tot volgend jaar!

Woensdag 13 oktober

Nog drie keer slapen en smokkelrock is aan zijn vierde editie toe! Deze morgend waren wij te horen op radio land van waasland, het interview kunt u hier nog eens nabeluisteren, alsook het reclamespotje. Er zijn nog enkele kaarten over voor de voorverkoop, een hondertal personen kunnen nog betalen aan de kassa. Als je er nog bij wilt zijn koop je best nog een kaart in voorverkoop of zorg je ervoor dat je vroeg aanwezig bent! Tot dan!!

Dinsdag 5 oktober

Zeer goed nieuws voor alle milieubewuste mensen onder ons! Bij het verzamelen van twintig lege bekertjes krijgt u van ons een gratis consumptie!

En nog meer fantastisch nieuws, Billy the Kill heeft een eerste single “Cold as ice” uit bij Roadrunner die u reeds kunt beluisteren op hun myspace. In het voorjaar volgt hun full cd!


meer nieuws..