Eerlijke Geschenkenbeurs op 1 en 2 december 2012
Zaal Moorland Stabroek, klik hier voor het plan

Op zaterdag 1/12 van 11 tot 21 uur en zondag 2/12 van 10 tot 17 uur is zaal Moorland de ‘place to be’ voor iedereen die leuke eindejaarscadeautjes zoekt. Naar goede gewoonte organiseert Noord-Zuid raad samen met Oxfam-Wereldwinkel Stabroek er voor de 18de keer zijn jaarlijkse Geschenkenbeurs.

Op de Geschenkenbeurs is er een enorme keuze uit voeding en handgemaakte gebruiksvoorwerpen uit het Zuiden. Da’s eens iets anders om cadeau te geven!
Klanten kunnen zelf een geschenkmand samenstellen of kiezen voor een van de speciale eindejaarsacties:

Voor wie dan nog niet kan kiezen, is er de Oxfam-geschenkencheque.
De wereldwinkel brengt je een wereld vol kwaliteitsproducten van eerlijke handel. En tijdens de eindejaarsperiode is er nóg meer keuze. Eén adres: de Geschenkenbeurs van de Noord-Zuid raad en Oxfam-Wereldwinkel Stabroek in Zaal Moorland, op zaterdag 1 december 11-21u en zondag 2 december 10-17u


Meer info?
- www.oxfamwereldwinkels.be/eindejaar: meer info en cadeautips, en overzicht van alle Geschenkenbeurzen
- Valencyns Eric, verantwoordelijke Oxfam-Wereldwinkel Stabroek – 03/569.18.92 – stabroek@oww.be
Over Oxfam-Wereldwinkels
Oxfam-Wereldwinkels vzw is een democratische vrijwilligersbeweging die opkomt voor ieders recht op een menswaardig leven. Via de verkoop van fairtradeproducten in de meer dan 200 wereldwinkels sensibiliseert de organisatie over onrechtvaardige wereldhandel en biedt ze consumenten een concreet alternatief. Daarnaast lobbyt Oxfam-Wereldwinkels bij overheden en bedrijven om iets aan die onrechtvaardigheid te doen.
Oxfam-Wereldwinkel Stabroek bestaat sinds 1995. Door de voortdurende groei zijn nieuwe vrijwilligers altijd welkom.