Welkom op de site van de familie Palmans!

We willen graag iedereen van harte welkom wensen op onze site, hier zal je wat meer informatie vinden over ons klein gezinnetje. Je zal er eveneens nieuwtjes, foto's en links terug vinden.

Veel surf genot.


Silke

DorienHallo, ik ben Silke.

Ik ben geboren in Sint Niklaas op 14 Juli 2010 om 8u25. Zoals mijn grote zus kon ik niet wachten om op de wereld te komen en ben dan maar 2 weken vroeger gekomen als gepland.

Bij mijn geboorte woog ik 3,790 kg en was 52 cm groot.

Ik zit in het eerste kleuterklas waar ik veel plezier maak.


Dorien

DorienHallo, ik ben Dorien.

Ik ben geboren in Sint Niklaas op 1 december 2006 om 19u33. Ik kon niet wachten om op de wereld te komen dus ben ik maar 3 weken vroeger gekomen als gepland.

Bij mijn geboorte woog ik 3,740 kg en was 48 cm groot.

Nu zit ik al in het tweede leerjaar bij Juf Els, ik ga enorm graag naar school. Mijn hobby's zijn ballet, chiro, lopen en lezen.


Mama

MamaHallo, ik ben Sylvie.

Ik ben de trotse moeder van Dorien en Silke heel gelukkig getrouwd met m'n Nicootje. Ben geboren in Mechelen op 7 juni 1975 rond 11u.

Wat ik zoal graag doe: m'n ventje plagen, met m'n dochters spelen en hun de wereld laten ontdekken. Verder speel ik en wandel ik graag met ons Mo.

Ik ben geen keukenprinses maar ontvang wel graag mensen. Als ze geluk hebben krijgen ze geen verbrand eten op hun bord. Voor de rest geniet ik van het leven en bekijk ik alles zowat van de zonnige kant: het leven is mooi en vol humor!


Papa

PapaHallo, ik ben Nicolas.

Ik ben de trotse vader van Dorien en Silke heel gelukkig getrouwd met ons zot Vieke. Ik ben geboren in Vilvoorde op 1 mei 1979 om 00u30.

M'n vrouw zou me omschrijven als een pc-freak, het kan me allesinds enorm boeien. Humorvol, sociaal en hulpvaardig behoren tot m'n persoonlijkheid evenals een greintje koppigheid (of zeg maar groot greintje). Ik ben een levensgenieter maar tevens een piekeraar.


Mo

MoHallo, ik ben Mo of Moke zoals sommige mij kennen.

Ik ben geboren in Westerlo op 28 oktober 2005. Ik ben een Jack Russel Terrier.

Ik ben een vrij actieve en hou van spelen, vooral met oude kousen die ik van m'n baasjes krijg of rond hollen in de tuin achter m'n tennisbal, ben eveneens heel lief voor Dorien en Silke als voor andere kindjes die ik ontmoet.

Ik kan mijn baasjes moeilijk missen en wil overal met ze mee.

Home
Nieuws
Foto's
Links
 

Laatst bijgewerkt door papa op 20/09/2013