Welkom Op mijn Siteke

 

            

Het heeft lang geduurd voor mijn site klaar was maar hier is dan eindelijk het resultaat.

Misschien even kort uitleggen waarom ik deze site heb gemaakt. Dit kan wel nuttig zijn als je even de andere onderdelen gaat bekijken.

Deze site is eigenlijk een opdracht voor het vak informatica. Doorheen mijn laatste jaar STW (sociaal technisch wetenschappen) heb ik een Geïntegreerde proef (GIP) moeten maken. Dit GIP bestaat uit 2 verschillende delen.

In het eerste deel 'mensgericht', was het de bedoeling dat we in groep van 2 leerlingen, 4 dagen stage gingen doen in de richting waarvoor we eventueel zouden willen verder studeren. Op deze stage moesten we een 'probleem van de maatschappij' bespreken. Ik heb mijn mensgericht deel samen met Kristof Quintens gemaakt rond het thema watervervuiling -en zuivering!

In het tweede deel 'productgericht', kregen we allemaal de opdracht om met een groep van 7 leerlingen een 7- gangen menu samen te stellen. Iedere leerling verzorgt elk 1 specifieke gang. Ik heb gekozen voor het gebak. Het productgerichte deel houdt niet alleen in om één bepaalde gang te bereiden. Men moet ook een theoriebundel samenstellen die opgebouwd is uit verschillende onderdelen. 

Op het deel "wie ben ik?" kunnen jullie nog wat meer te weten komen over mijzelf. Je kan ook altijd even de foto's gaan bekijken die ik op deze site heb geplaatst.

Als je nog tijd over hebt, mag je ook altijd iets plaatsen in mijn gastenboek.

Veel leesgenot!!