Al meer dan
         22.000
       bezoeken !

  

   

         

Parochie Onbevlekt Hart van Maria / Terbank Heverlee

Tervuursesteenweg 92  te  3001 HEVERLEE

    

   

   

 

 Start
Kalender
Organisatie
Parochiesecretariaat
Vieringen
Sacramenten
Jeugdwerking
Volwassenwerking
Andere activiteiten
Parochiezaal
Parochieblad
Contact

 

 

 

 

          

                           Deze website is verplaatst naar

 

        www.kerknet.be/organisatie/parochie-terbank-heverlee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Ben jij de Handige Harry (m/v) die  we zoeken ?

 
     
 

De kerkraad heeft de verantwoordelijkheid voor het instand houden van alle materiële zaken van de kerk en de pastorie in Terbank. Elk gebouw vertoont al eens kleine mankementen en dan hebben we iemand nodig die de klus moet klaren: een klusjesman of -vrouw. 

 
     
 

Wat verwachten we van die ‘handige Harry/Harriette’? Geen grote dingen, wel het uitvoeren (op vrijwillige basis) van kleine herstellingen van allerlei aard. De materiaalkosten worden uiteraard vergoed. 

 
     
 

Aan welke herstellingen denken we?

 
     
 

Zowel in de kerk als in de catecheselokalen preventief toezicht houden op onderhoud en het goed functioneren der dingen:

Bv. lampen vervangen, sifons gevuld houden met water (reukafsnijding), een lekkende kraan herstellen, een loshangende kastdeur repareren, een stukje beschadigd pleister herstellen, een boiler die hapert vermaken, iets dat is losgekomen (spots, rookdetectors,...) terug bevestigen, enz., toezien op het goed functioneren van de grasrobot – ingrijpen indien nodig. Klokputjes en roosters bladvrij en zandvrij houden, enz.

 
     
  Mocht de herstelling toch complexer zijn dan initieel gedacht, kan dat aan de kerkraad gemeld worden, zodat een stielman ingeschakeld kan worden.  
     
  Wie zich hiervoor wil engageren, mag contact opnemen met de voorzitster van de kerkraad: Kristin Vandaele - 0496/58.50.75 – kristin.vandaele@skynet.be  
     
 

 

______________________________________________________________________

22170

 

 

    Laatste bijwerking :  07-02-2016      Aantal bezoekers sedert oktober 2004 :               Beheerder van deze website : johan.de.bruyn1@telenet.be