Creoolse Cocktail
Ingrediënten:
- 2 avocado`s
- 150 gram krab
- 1 komkommer
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel rum
- 1/2 citroen
- 1,5 dl mayonaise
- paprikapoeder
- cayennepeper
- zout, peper
Bereiding:
- Schil de komkommmer, haal er de pitjes uit en snij het vlees in kleine blokjes
- Bestrooi deze met zout en laat ze gedurende een uur uitlekken.
- Pers de halve citroen uit.
- Halveer de avocado`s, haal er de grote pit uit, neem er met behulp van een klein lepeltje het vrucht vlees uit en snij dit in kleine stukjes.
- Doe hier wat zout en peper op en besprenkel het met het citroensap.
- Schil het teentje knoflook en snij het zeer fijn.
- Meng het er ook bij.
- Voeg bij de mayonaise wat cayennepeper en de rum.
- Meng de avocado, de uitgelekte komkommer en het krabvlees.
- Schenk er de mayonaise over en meng het goed.
- Schenk de salade in coupes.
- Garneer met een stukje achtergehouden krabvlees en bestrooi met paprikapoeder.
Deze pagina is gemaakt door Pascal Meijer