Cocktail van Krab met Grapefruit
Ingrediënten:
- 200 gram krab
- 2 grapefruits
- 1 dl slagroom
- 1 dl mayonaise
- sherry
- 1 citroen
- tomatenketchup
- peterselie
- paprikapoeder
- cognac
- worcestersaus
Bereiding:
- Snij de grapefruits doormidden en haal de partjes tussen de velletjes uit
- Maak de krab schoon en leg 4 mooie stukjes apart.
- Maak een cocktailsaus van de mayonaise, roer er wat tomatenketchup door, wat cognac en sherry. Voeg ook wat citroensap, grapefruitsap en worcestersaus toe.
- Klop de slagroom bijna stijf en roer deze door de saus.
- Doe beurtelings wat grapefruit en stukjes krab in een coupe en bedek het geheel met de saus.
- Garneer met het apart gehouden stukje krab, wat paprikapoeder en wat peterselie.
Deze pagina is gemaakt door Pascal Meijer