Cheddar-ster
Ingrediënten:
- 175 gr bloem
- 100 gr boter
- mespunt cayennepeper
- 75 gr geraspte cheddar kaas
- 40 gr geraspte Parmezaanse kaas
- 1 losgeklopt ei
- 50 gr ontpitte zwarte olijven
- 3 kleingesneden ansjovisfilets
- 2 zongedroogde tomaten in stukjes
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiding:
- Bloem en boter in blokjes tot kruimelige massa mengen. Peper, cheddar, Parmezaanse kaas en 1 eetlepel koud water erdoor roeren en tot soepel deeg kneden.
- Deeg uitrollen tot ongeveer 1 cm dik en met een uitsteekvormpje sterren uitsteken.
- Op met bakpapier beklede bakplaat leggen en met ei bestrijken.
- Op de sterren wat olijven, ansjovis of tomaat verdelen en dun met olijfolie bestrijken.
- In oven op 190 graden in 15-20 minuten goudbruin bakken.
Deze pagina is gemaakt door Pascal Meijer