Nachos met pittige surimisalade
Ingrediënten:
- 1 bosuitje
- 1 tomaat
- 1 eetlepel jalapeño-pepersaus
- 1 bolletje gember
- verse koriander
- 200 gr. surimi
- enkele druppels tabasco
- zout, peper
- 20 nachos (ronde tortillachips)
Bereiding:
- Bosuitje in dunne ringetjes snijden.
- Tomaat inkruisen, onderdompelen in kokend water en ontvellen.
- Tomaat halveren, de zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in kleine stukjes snijden.
- De gember fijnsnijden.
- De helft van de koriander fijnknippen.
- De surimi in stukjes snijden.
- In een kom de bosui, tomaat pepersaus, gember, fijngehakte koriander en surimi door elkaar scheppen.
- Pittig op smaak brengen met tabasco, zout en peper.
- De salade op de nachos scheppen en garneren met blaadjes koriander.
Deze pagina is gemaakt door Pascal Meijer