Salade met zalm en kaasdressing
Ingrediënten:
- 2 zakjes rucolasla á 30 gram
- 1 rijpe avocado
- 1 tomaat
- 1 pakje tsar filet (zalmhaasje 150 gram)
- 2 eetlepels kappertjes (potje)
- 5 eetlepels mayonaise
- 50 gram geraspte pittige kaas
- 3 eetlepels citroensap
Bereiding:
- Steeltjes van rucola snijden en sla over vier borden verdelen.
- Avocado schillen en vruchtvlees in parten snijden.
- Tomaat schoonmaken, halveren en zaadjes verwijderen.
- Vruchtvlees in blokjes snijden.
- Zalm in plakjes snijden.
- Avocado, tomaat, zalm en kappertjes over rucola verdelen.
- Mayonaise losroeren met kaas, citroensap, zout en versgemalen peper.
- Dressing over salade schenken.
Deze pagina is gemaakt door Pascal Meijer