Salade met krab
Ingrediënten:
- maïsolie
- citroensap
- ketjap
- balsamicoazijn
- gembersiroop
- 1 mango
- 1 gele paprika
- bieslook
- 1 zakje gemengde sla
- 1 bekertje zure room
- 1 blikje surimi `flake style`
Bereiding:
- Klop een sausje van 5 el maïsolie, 2 el citroensap, 1/2 el ketjap, 1/2 el Balsamico-azijn en 1 el gembersiroop.
- Snijd de mango langs de pit af, schil de stukken en snijd het vruchtvlees in staafjes.
- Snipper 1/4 gele paprika (garnering), snijd de rest in reepjes.
- Knip 10 bieslooksprieten fijn.
- Meng de sla met 3 el van de slasaus en verdeel het over borden.
- Roer 1 potje zure room bij de rest van de slasaus, schep mango, paprika en de surimi erdoor.
- Verdeel dit over de sla en strooi de paprikasnippers en wat bieslook erover.
Deze pagina is gemaakt door Pascal Meijer