NOEDELSLAATJE MET REUZENGARNALEN EN KOMKOMMER
Ingrediënten:
- 200 g capellini
- 20 zoetwaterreuzengarnalen (scampi)
- ½ komkommer
- 1 potje foreleitjes
- 4 takjes dille
- 4 eetlepels citroensap
- 12 eetlepels olijfolie
Bereiding:
- Kook de capellini al dente in ruim kokend water.
- Spoel ze vervolgens in koud water.
- Pel de reuzengarnalen en laat ze snel bakken op een hoog vuur in een pan met olijfolie.
- Snij de komkommer in dunne plakjes.
- Kruid met peper en zout.
- Leg de schijfjes in een marinade op basisi van 1 eetlepel citroensap en 3 eetlepels olijfolie.
- Neem ze uit de marinade en laat ze uitlekken.
- Warm de capellini op in een steelpan met de rest van de olijfolie en 3 eetlepels citroensap.
- Bestrooi rijkelijk met zout en peper.
Deze pagina is gemaakt door Pascal Meijer