Knoflooksoep met pastaschelpjes
Ingrediėnten:
- 3 teentjes knoflook
- 8 sneetjes oud bruin casinobrood
- 3 eetlepels olijfolie
- 8 dl runderbouillon
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 150 gr schelpjesmacaroni
- peper, zout
- 4 eetlepels grofgehakt korianderblad
Bereiding:
- Pel de teentjes knoflook.
- Snijd de korstjes van het casinobrood en snijd de sneetjes in kleine dobbelsteentjes (van ± 1 x 1 cm).
- Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de hele teentjes knoflook in ± 5 minuten goudbruin.
- Neem de knoflook uit de pan en bewaar de olie.
- Prak de teentjes knoflook met een vork fijn.
- Breng de bouillon in de soeppan met de olie aan de kook.
- Voeg dan de fijngeprakte knoflook, het paprikapoeder en de schelpjesmacaroni toe en kook ze volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Breng de soep op smaak met wat peper en zout.
- Verdeel de dobbelsteentjes brood over 4 borden en schep de soep erover.
- Hak het korianderblad fijn en garneer de soep ermee.
Deze pagina is gemaakt door Pascal Meijer