ksalaarne.be

Welkom op de website van KSA Laarne!

kalendervoorjaar2016

Hallo iedereen,

Na het geslaagde werkjaar met een fantastisch kamp om af te sluiten willen we graag iedereen van harte bedanken voor zijn vrijwillige inzet en enthousiasme. Het was weer een jaar om nooit te vergeten!

Opnieuw kunnen we vol ongeduld uitkijken naar een nieuw werkjaar vol avontuur, plezier en amusement. Dit werkjaar zullen Wannes, Bert en Louis het aanspreekpunt zijn voor al jullie vragen. Als hoofdleiders zullen zij hun uiterste best doen om de jeugdbeweging verder in goede banen te leiden. We verwelkomen ook 6 nieuwe leiders die hun +16 jaar met glans doorstonden. Zij zullen net als iedereen het beste van zichzelf geven.

Op zaterdag 17 september vliegen we er in met de startdag. Iedereen tussen 6 en 16 jaar is welkom om 14u op onze lokalen in de Hoogstraat. Dit alles is geheel gratis en we hopen op jullie talrijke aanwezigheid. De slotformatie is voorzien rond 18u30 maar wie graag nog een beetje nakaart rond het kampvuur mag gerust blijven. Ouders welkom om 16u voor een toffe activiteit.

Na de startdag zitten we niet stil. Graag nodigen we jullie uit voor onze mosselsouper! Deze gaat dit jaar door op zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober. De affiche vinden jullie verder in het boekje. Daarnaast is er ook naar jaarlijkse gewoonte het sinterklaasfeestje, het kerstfeestje, de kerstboomverbranding, de quiz en het sportief ontbijt. Voor wie meer informatie wil of naar foto’s wil kijken, kan gerust een kijkje nemen op deze website en onze facebook-pagina.

In ieder geval, wij zijn er volledig klaar voor om met nieuwe werkjaar van start te gaan!

Tot op de KSA!