Laatste Productie

‚GOEDE AVOND SPORTPALEIS’

Carl Huybrechts, Patrick De Smet en Carlo Willems

Flyer A5 G A Sportpaleis RECTO


Inhoudelijk:


Patrick De Smet, Carlo Willems en Carl Huybrechts nemen u mee op een geestige reis in het spoor van het grootste muziekspektakel in Europa. 
Tijdens de voorstelling beschrijft Carl Huybrechts wat er in de jaren van het bestaan van ‘De Proms’ zoal achter de schermen gebeurd is. Anekdotes, het intensieve creatieve proces, kommer en kwel maar uiteraard ook vooral heel veel plezierige momenten uit een kwart eeuw samen op de internationale scène. 
De verhalen worden gedragen en geïllustreerd met spectaculaire livemuziek, verbluffende staaltjes percussietechniek, kortom melodisch en ritmisch topentertainment. In dit programma zullen swingende acts zoals “The Typewriter”, “De vlucht van de Hommel”, “Crazy Lights”, “Zirkus Rens”, een hele resem meezingers en muzikale hits van onder meer Safri Duo een interactieve dimensie krijgen.


Concerten in 2014:


17 okt BRASSCHAAT !!! Try Out !!!
CC Brasschaat
Het was alvast een geslaagde avond met heel wat lachsalvo’s!
De reacties van het aanwezige publiek spraken boekdelen!
We kunnen met een gerust hart aan onze concertreeks 2014 beginnen!

31 jan BUGGENHOUT !!! Première !!!
GC De Pit 20:00 u UITVERKOCHT !
Click hier voor meer info / boeking

1 febr TIELT
CC Gildhof 20:30 u
Klik hier voor meer info / boeking

7 febr LEOPOLDSBURG
CC Leopoldsburg 20:15 u
Klik hier voor meer info / boeking

1 maart WAASMUNSTER
CC Hoogendonck 20:00 u
Klik hier voor meer info / boeking

3 april RAVELS
GC De Wouwer 20:00 u
Klik hier voor meer info / boeking

25 april ANZEGEM
GC De Stringe 20:00 u
Klik hier voor meer info / boeking


Uitvoerders:

Patrick De Smet is het die jaarlijks het Night Of The Proms-publiek mag vermaken met z'n slagwerkkunsten. De supergetalenteerde en buiten-gewoon grappige percussionist was er reeds bij vanaf het begin van dit succesverhaal. Ondertussen heeft hij meer dan 800 Proms-concerten gespeeld! Hij werkte samen met de allergrootsten der aarde zoals Jim Kerr (Simple Minds), Bryan Ferry, Status Quo, UB40, Al Jarreau, Sting, Chrissy Hynde (The Pretenders), Joe Cocker, Lisa Stansfield, Chris De Burgh, Toto, en vele anderen. Daarnaast is hij tevens de bezieler en dirigent van Symphonic Factory (o.a. het Open-Air Concert voor Koning Albert te Brussel,.).

Carlo Willems duikt op in de meest uiteenlopende ensembles en orkesten, gaande van klassiek tot het lichte genre zoals I Solisti Del Vento, Hubert Damen & Quatuor d'Amore, Willy Claes Quartet, Prometheus Ensemble, Brussels Jazz Orchestra enz. Er verschenen al 3 cd’s van hem in de reeks “Carlo Willems & Friends”. In december 2012 bracht hij een nieuwe cd op de markt met o.a. een nieuw slagwerk concerto gecomponeerd door de dirigent van The Night of the Proms: Robert Groslot. Carlo Willems is docent aan het Lemmensinstituut, het conservatorium van Antwerpen en de muziekacademie te Tienen. Carlo maakt ook deel uit van het Night Of The Proms-orkest.
Meer info:
www.carlowillems.be


Carl Huybrechts
presenteert al 29 jaar in binnen- en buitenland de Night of the Proms.

Verleden jaar verscheen het boek ‘Een terugblik uit de coulissen’. Hierin beschrijft Carl Huybrechts wat er in de jaren van het bestaan van ‘De Proms’ allemaal achter de schermen gebeurd is. Anekdotes, het intensieve creatieve proces, kommer en kwel maar uiteraard ook veel plezierige momenten.

Wim Zwarts zal deze tour technisch ondersteunen. Zijn veelzijdige inzetbaarheid, ervaring en creativiteit zijn een absolute meerwaarde aan deze productie!
meer info:
www.thezcrew.be

MIS DIT NIET!