Welkom bij Cattery Ter Groenendael!

Nederlands... English...

Hallo,

Ik ben de SHEHERAZADE, de eerste blauwe pers van mijn baasjes Diana en Raymond en vertel hun verhaal vanuit de dierenhemel, vanwaar ik al hun dierenkindjes nauwlettend in het oog hou.

Er was eens een cattery in Pulderbos (Belgie) en daar ben ik geboren samen met mijn broertje. Mijn bazinnetje kwam dit te weten en wou mij eens zien ... van het één kwam het ander en ik verhuisde naar Deurne (bij Antwerpen).

Daar was ik niet alleen, er waren nog 2 poezen, 2 honden en een papegaai. We werden vlug vriendjes!!!

Daarna zijn we verhuisd naar Ranst, voor de 2de grote passie van mijn baasjes, hun paarden.

En ja hoor, hier op de buiten was er plaats genoeg en kwamen de kippetjes, de eendjes, de tortelduifjes, dan nog een pony en een dwerggeitje........en toen....mijn mama, want de cattery in Pulderbos was gestopt.

Maar de liefde van mijn baasjes voor de pers was niet gestopt en er kwam een katertje "Cuba Libre de Pampelonne". Na enkele tijd deden we samen eens mee op een show en zo werd het vuur aangewakkerd om zelf eens een eigen kitten te fokken.

Nu zie ik hen goed bezig om mooie, gezonde en PKD negatieve perzen en exotics (de kortharige pers, ook wel teddybeertje genoemd) te fokken. Ze mogen vrij rondlopen en opgroeien in huiselijke kring samen met de honden.

Met de goede hulp van Riemke, zal hun nieuwe uitdaging, de kleur chocolade & lilac ook wel lukken. Daar zal ik en al hun diertjes hier bij mij in de dierenhemel wel mee over waken.

Als je nu zelf nog vraagjes hebt over hen zelf of over hun "kindjes" daar beneden..mail gerust (info@perzischekatten.be),want....al hebben ze nog géén varkentje met een lange snuit gehad, maar toch is mijn verhaaltje nu uit.

Oh ja, bijna vergeten, onze cattery is PKD negatief getest en je kan ons telefonisch bereiken op +32 3 485 75 97.

Sheherazade

 

 

Ik bedank mijn vriendin Riemke voor de hulp en wil ook heel speciaal June bedanken voor de hulp bij het vertalen!