Waarom een PhotonwareL computers? Wij geloven dat computers het ideale gereedschap zijn, om mee te werken, om te creëren, om te communiceren, om mee te spelen en om van media te genieten. Wij weten dat iedereen dit op zijn eigen manier doet.

Daarom, vinden wij, is de beste computer de op maat gemaakte computer. Wij zien de PC als inspiratie van wat mogelijk is: snel, sneller? of juist energie zuinig, enorm render vermogen, hoogste framerate, alle media spelen en dan wel in een auto of overall in u huis en de tuin? Wij kunnen dit voor u maken. En dat, geloven wij, is de ideale computer. En het begint ermee dat die betrouwbaar is :-).Wij luisteren naar u. Alleen u weet het best wat u nieuwe computer voor u moet doen. Wij Photonware hardware nerds weten welke onderdelen voor u doel het meest geschikt zijn.
En hoe je dat optimaal instelt.In onze visie hoort daar ook een uitstekende service en support bij, waar echte mensen de telefoon opnemen en waar u altijd tips en oplossingen kunt vinden. Ook s' nachts en in het weekend.Photonware vraagt zich altijd af of het beter kan. En als het er niet is dan maken wij het. Hier een voorbeeld: mooi is belangrijk en computers waren dat tot voor kort niet.

 


- Alle prijzen zijn inc. BTW maar ex.verzend kosten
- Logos, merknamen en artikelnummers zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant