‘t Kamikazemusje (juni 2007)

LEVEN Over komen… en gaan (juni 2008)

Versjesbundels

Sef van Wegberg

www.sefvanwegberg.nl

Mijn tweede versjesbundel bestaat uit twee hoofdstukken. In het eerste hoofdstuk Over komen staan versjes die betrekking hebben op het begin van het leven; geboorte en jeugd.

Maar, het leven ‘overkomt’ ons ook. Daarom vindt u hier ook versjes over het leven ‘van alledag’; grappig, serieus en steeds met het alom aanwezige relativeringsvermogen.

Het tweede deel gaat over weggaan, ouderdom en dood.

Versjes schrijven is en blijft een aangename en onderhoudende hobby van me. De versjes die in dit boekje staan, heb ik met heel veel plezier geschreven. Vrolijke en minder vrolijke versjes wisselen elkaar af. Ik houd van het leven ondanks alle ‘downs’ die een ieders - en ook mijn leven - gekend heeft. Ik probeer in het leven te staan met een flinke dosis relativeringsvermogen en ook veel humor.   In deze bundel staan o.a. versjes over dieren, en ook een kort hoofdstuk over het leven en de dood.

DANKBAAR! (november 2009)

 

In juli van dit jaar ben ik 77 geworden.  Tevreden en dankbaar kijk ik terug op een rijk gevuld leven, blik ik (nog een klein beetje…) vooruit en probeer ik van elke dag een mooie dag te maken!

AAN DE KIRK VAN PEJ  (mei 2010)

 

Van verschillende lezers uit Limburg kreeg ik de vraag of ik niet een aantal van mijn eerdere - in het Nederlands verschenen - versjes naar het Limburgs wilde omzetten.  Ik vond dit een prima idee. 

 

IK VOND DE GOEDE WOORDEN NIET  (december 2010)

 

Woorden om bij stil te staan.

Een boekje met 27 versjes die golven tussen Leven en Dood

 

FILOSOFIETJES (april 2012)

 

‘Filosofietjes’, mijmeringen over het leven, in al haar aspecten.

Met een beetje ernst, maar ook met de nodige kwinkslag.

 

MEIMERINGEN (maart 2013)

 

Het is volop aan het winteren en ik begin te verlangen naar de lente. Mijn mijmeringen zijn vol van het vernieuwde leven in het voorjaar.

 

HOME

BIOGRAFIE

VERSJESBUNDELS

VOORDRACHTEN

BERICHTEN

BESTELLEN