HOME | CONTACT | LINKS  
 
 
 
 
 
 
 

Sven Pieters
Stokkellaan 140 | 8400 Oostende
T 0497 70 50 15
info(at)pardoes-event.be

 
 
 
 
WELKOM

Van harte welkom op de website van Pardoes, een evenement rond sport en cultuur in Gistel. Niet zomaar het 'volgende' evenement. Neen, iets op maat van kinderen en jongeren, en ook door kinderen en jongeren. En dat doen we niet zomaar.

DOEN WAT JE WIL?!

Het zoeken naar en ontwikkelen van je eigen persoonlijkheid. Doen wat je wilt, omdat jij het wilt! Jaren oefenen, leren, verkennen, zoeken...en dan… ‘le Moment Suprème’! Tonen waarvoor je al die jaren naar school bent geweest, wat je kan, wat je hebt geleerd en waar je van houdt.

PRIKKELEN OF... TONEN?

Naar aanleiding van mijn thesis voor het behalen van mijn Bachelor Lichamelijke Opvoeding & Biologie, kwam ik op het idee iets te doen rond de activiteiten die mijn leven beheersen. De dingen die ik graag doe. Kortom: ik wou iets organiseren rond alles waarin ik mij al jaren 'vastbijt'. Groter, met toeters en bellen, maar ook met een visie en misschien zelfs een missie.

Met dit project tracht ik verschillende zaken te bekomen. Zo wil ik kinderen en jongeren kennis laten maken met een aantal nieuwe (voor sommigen althans) sporten. Daarnaast wil ik hen ook onderdompelen in een actieve en creatieve wereld waardoor ze mogelijks geprikkeld worden om zich verder te verdiepen. Ik beperk mij niet tot de meest voor de hand liggende vrijetijdsbestedingen: ik wil het pallet uitbreiden, hen zin doen krijgen... Zodat ze de smaak te pakken krijgen en misschien wel een nieuwe hobby vinden!

Tijdens de showavond zelf bied ik dan weer een forum voor jong talent om te laten zien waar ze mee bezig zijn. Alle toonmomenten worden overgoten met een flinke dosis enthousiasme en of het nu professioneel is of niet, het belangrijkste is tonen waar al dat jong geweld toe in staat is.

EVENEMENT

Tijdens de initiatienamiddag zullen kinderen en jongeren deel kunnen nemen aan tal van nieuwe sporten en toffe (culturele/muzische) activiteiten. Dit volledig kosteloos zijn en met als doel veel
amusement en sfeer.

De showavond zal het publiek trakteren op tal van optredens rond cultuur, expressie en sport. Jongeren en volwassen brengen een staaltje van hun eigen kunnen. Hun talent.
Een avond om van te genieten !

Ik hoop alvast dat ik jullie er mag verwelkomen.