Pink Floyd Tribute Band

Home

Playlist 2018-19 Tour

Playlist diverse sets

Optredens

Videos

Photo Gallery
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13

Biografie

Stage Gear

Contact / Boekingen

Technische fiche

2de hands geluids-apparatuur

2de hands instrumenten

 Biografie

Triple C Project situeert zich rond de gebroeders C, oude rotten in het vak.

Eind jaren 1970 waren ze beiden lid van de veelbelovende rockgroep "Exit". Na elk hun eigen weg te hebben gegaan, besloten Roland C en Luc C opnieuw hun muzikale vaardigheden te bundelen en een eigen band op te richten. Met de aanvulling van Amy C en onze bassist Paul kwam Triple C Project tot leven.

Hoewel de band al snel een repertoire van eigen nummers uitbouwde, werd beslist de uitdaging aan te gaan om een Tribute to Pink Floyd in te studeren.

Dit is een hele klus voor een band. De muziek van Pink Floyd is immers opgebouwd uit meerlagige tracks en wordt uitgevoerd door meerdere muzikanten. Maar de gedrevenheid, de wil en de liefde voor de muziek waren de drijfveren om dit project tot het einde door te zetten.

De band kan bogen op een zeer uitgebreide ervaring. De voorbije jaren werden er optredens gegeven zowel in grote zalen zoals de concertzaal van de MOD (Hasselt),  CC De Bogaard en stadsfeestzaal Manege (St-Truiden), CC Moza´ek (Kortessem), GC De Brug (Nieuwerkerken), Music Town (Houffalize), Buurthuis Kozen, De Kring (Zoutleeuw), Club Kaaiman (Antwerpen), Gemeenschapscentrum Tayemans (Alken), als op festivals: Melkrock, Rock Wanted, Fruitrock, Rock in de Cirk, Kotshoven Rock, Dries Rockt, Oschotse Feesten,...


Roland

Amy

Luc
Foto's Dirk Deman

Voor ons Pink Floyd Tribute project zijn we op zoek naar nieuwe muzikanten die ook FLOYD fans zijn, zoals bassisten, saxofonisten, zangers en zangeressen die graag willen meedoen.
Repetities in de omgeving van Sint-Truiden.
U kunt met ons contact opnemen via ons formulier.

  design & hosting : Studiebureau Festraets