Pink Floyd Tribute Band

Home

Playlist 2018-19 Tour

Playlist diverse sets

Optredens

Videos

Photo Gallery
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13

Biografie

Stage Gear

Contact / Boekingen

Technische fiche

2de hands geluids-apparatuur

2de hands instrumenten

Beste PINK FLOYD fans,

Momenteel worden wij zowat overspoeld met aanvragen voor concerten. Spijtig genoeg kunnen we voor het ogenblik geen optredens boeken, daar onze (ROGER WATERS) bassist de band heeft verlaten.

We zijn dus op zoek naar nieuwe muzikanten die ook FLOYD fans zijn, zoals bassisten, saxofonisten, zangers en zangeressen die graag willen meedoen. Repetities in de omgeving van Sint-Truiden.

Info voor boekingen en audities, of vragen over de band kan via onze contact pagina

Het album The Dark Side of The Moon van Pink Floyd is met zijn eigenzinnige songs in een concept van tijd, stress, drukte en krankzinnigheid vandaag de dag actueler en relevanter dan ooit. De muziekgeschiedenis heeft trouwens het succes en hiermee de onsterfelijkheid van dit album aangetoond. Het stond 741 weken in de U.S. Billboard Top (meer dan 14 jaar !!) en wordt vandaag nog altijd massaal verkocht en gedownload.

Ruim 40 jaar na het verschijnen van dit legendarische album brengt Triple C Project een tribute aan deze exuberante groep.

Met de live uitvoering van het volledige album "The Dark Side of The Moon", aangevuld met songs uit "The Wall", "Wish You Were Here" en "The Division Bell" brengt Triple C het publiek terug in de sfeer en de spirit van de jaren '70. Alle songs worden zo nauwgezet en origineel mogelijk gebracht, ondersteund met de nodige samples, geluiden en beelden.
                        
Tijdens uitvoeringen van deze live performances zijn zowel de die-hard-fans als niet-kenners, zowel het oudere als het jongere publiek laaiend enthousiast. Dit geeft Triple C Project het vertrouwen en de overtuiging om deze voorstelling iedere avond opnieuw voor het publiek te brengen.

         

  design & hosting : Studiebureau Festraets