Welkom In Onze Studio!
HET IS LEUK JE TE ONTMOETEN
Ga Verder

Diensten

Bekijk even de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Drukwerk

Folders, brochures, affiches, packaging, ... Wij maken het ontwerp en laten het drukken. Vervolgens leveren we het bij u af.

Huisstijl

Is je bedrijf toe aan een nieuwe frisse start, of is je huidige huisstijl wat verouderd? Wij ontwerpen in overleg met u een nieuw design.

Logo ontwerp

Een nieuw, of een update van je bestaande logo? Maak je bedrijf meer herkenbaar door middel van een eigen logo en val op!

Webdesign & SEO

Wij creëren en/of onderhouden uw digitale visitekaartje online. We zorgen tevens dat je makkelijk terug te vinden ben in de zoekrobots.

Sociale Media Integratie

Communiceer sneller met je doelgroep en word sneller gevonden. De kracht van social media mag in het hedendaagse zeker niet ontbreken.

E-commerce

Wil je online producten gaan aanleveren bij je klanten? Wij helpen je de juiste omgeving opzetten zodat jij sneller vertrokken bent.

Hosting

Een website heeft natuurlijk een "plaats" nodig. Wij bieden uitgebreide en op maat gekozen paketten die optimaal zijn voor uw werkgemak.

Portfolio

Hier onder vind je onze afgewerkte projecten.

C.V. The Crazy Gang Hasselt

Website

C.V. The Crazy Gang Hasselt

Logo Ontwerp

Pixelent

Bladwijzer Ontwerp

Pixelent

Country Cd Ontwerp

Over

Van interesse tot praktijk.

 • Van vroeger tot nu

  Our Humble Beginnings

  Doorheen de jaren heeft grafisch ontwerp mij continu aangesproken. In het begin vertaalde zich dit in het ontwerpen en opzetten van kleine websites.

 • September 2013 - Juni 2014

  Supported Knowledge

  Na jaren zelfstandig projecten op te zetten vond ik het nodig extra kennis te vergaren en mij te verdiepen in de grafische wereld. Hieruit heb ik besloten de opleiding "Desktop Publisher" te gaan volgen op Syntra Limburg in avondschool.

 • September 2014 - Juni 2015

  Learning the tweaks

  Na mijn eerste jaar "Desktop Publisher" met grote onderscheiding af te ronden, koos ik voor de vervolgopleiding "Grafisch Ontwerper" op Syntra Limburg in avondschool. Deze opleiding heeft mijn kennis op korte tijd enorm uitgebreid en maakt het mogelijk efficientere en beter projecten neer te zetten.

 • De nabije toekomst

  Phase Two Expansion

  Door kennis te vergaren in de grafische wereld zal ik binnenkort mijn eigen zelfstandige zaak opstarten. De services die ik aanbied kan je reeds terugvinden onder "Diensten" op dit portfolio.

 • Be Part
  Of Our
  Story!

Wie ben ik ?

Let me introduce myself.

Frederik Zutterman

Volg mij op twitter en/of facebook als je up-to-date wil blijven met onder ontwikkelingen.

Contacteer Mij

Get In Touch.