Hallo iedereen, mijn naam is Mauro, ben getrouwd met Anna, sinds 1966 en we hebben 2 kinderen, Christina en Marco

Wij zijn van Italiaanse afkomst, geboren te Genua (Genova), maar sinds 1966 woonachtig in BelgiŽ, meerbepaald in Genk.

Mijn echtgenote en ik hebben beide op de Ford in Genk gewerkt, ik zelf gedurende meer als 32 jaar, plus 13 jaar prepension en mijn echtgenote 26 lang plus 16 jaar invaliditeit, veroorzaakt door een zeer zeldzame ziekte, genaamd Dermatomyositis. Wij zijn nu beide op rust, ik van af  1/5/2011 en mijn echtgenote van af  1/6/2013. Onze dochter Christina, is gescheiden, 3 dochters, Naomi, AnaÔs en Yana. Onze zoon Marco, is gehuwd met Wendy, ze hebben 2 kinderen, een zoon, de naam is Jarno, en een dochter, Kiara.

Onze hobby's:

Mijn hobby's zijn mechanica, elektronica, informatica en ..........klussen in het algemeen alsook heb ik ons huis eigenhandig gebouwd.

Mijn grootste bezigheid, buiten het help van mijn echtgenote in het huishouden, bestaat eruit, mensen te helpen die problemen hebben met hun PC, zowel soft als hardware en ik kan je garanderen dat ik me niet verveel.

Anna, ondanks har taak om bemind te worden als echtgenote, moeder en grootmoeder, is haar grootste hobby, koken en ze kan er ook veel van, niet voor niets ben ik al 100 en plus kg. en verder als hobby, een beetje van alles, zolang ze het aankan, maar om inspanningen te verrichten die te lang duren, kan ze natuurlijk niet aan aangezien haar ziekte,  ondanks haar wilskracht.

Zo, in weinig woorden is dit nu mijn profiel.

Bedankt voor je oprechte aandacht,

Groetjes,

Anna & Mauro