PoetsCo is een dienstverlenend bedrijf voor particuliere klanten. Onze specialisatie is het ter beschikking stellen van personen die bij u aan huis diensten presteren zoals schoonmaken, wassen/strijken en/of bereiden van maaltijden.

De betaling van onze mensen kan u doen met het voordelige systeem van de dienstencheques. Voor elk uur dat één van onze mensen bij u aan huis werkt, betaalt u met een dienstencheque ter waarde van 7,50 euro. Belangrijk om weten is dat de werkelijke kostprijs voor u als particulier lager ligt: deze bedraagt amper 5,25 euro per uur omdat u 2,25 euro belastingsvermindering krijgt per bestelde dienstcheque. U krijgt dus voor 5,25 euro per uur een gekwalificeerde huishoudhulp die een sociaal statuut heeft (geen zwartwerk met de bijhorende risico's) en waarvoor zowel uzelf als de werkkracht correct verzekerd zijn via PoetsCo. U kan deze dienstencheques eenvoudig bestellen via de procedure vermeld op volgende overheidswebsite http://www.dienstencheques-rva.be/nl_particulier_bestelling.asp. Indien u voor de eerste keer een bestelling van dienstencheques wil doen, moet u zich eenmalig inschrijven via het volgende online formulier http://www.dienstencheques-rva.be/nl_particulier_inschrijving_form.asp of via dit inschrijvingsformulier. Deze inschrijving is gratis. Onze administratieve medewerkers helpen u op eenvoudig verzoek graag met uw bestelling of inschrijving.

Een huishoudhulp van PoetsCo is beschikbaar elke weekdag 8:00 uur tot 17:00 uur steeds in blokken van minimaal drie uur. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak met PoetsCo vastgelegd. PoetsCo was oorspronkelijk enkel actief in het arrondissement Leuven, meer bepaald in volgende gemeenten: Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Geetbets, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Huldenberg, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tervuren, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo en Zoutleeuw. Sinds 15 mei 2010 bedient PoetsCo ook het arrondissement Halle-Vilvoorde en de gehele provincie Limburg (arrondissementen Hasselt, Maaseik en Tongeren).
Neem een kijkje op onze link pagina voor een volledig overzicht te krijgen in welke regio's wij actief zijn of klik hier.

Nu al overtuigd van de voordelen van PoetsCo? U wenst per direct meer tijd voor uzelf en de dagelijkse huishoudtaken volledig of gedeeltelijk uit te besteden? Of u wenst eerst verdere informatie? Vul dan uw contactgegevens in op ons contactpagina of bel ons op 0484/927.897. Een medewerker van PoetsCo neemt uiterlijk de daaropvolgende werkdag contact met u op!