dIGITAL PUBLISHING

Interactief publiceren

Dompel je lezers onder in content die de visuele aantrekkelijkheid van gedrukte informatie combineert met de interactiviteit van video, audio, diashows, etc. Versnel de introductie van producten op de markt door het weergeven van voorbeelden en het bijwerken van content op een groot scala van apparaten.

 

Bereik je lezers, waar deze zich ook bevinden. Je kunt content afstemmen op specifieke gebruikers en deze vervolgens distribueren naar alle populaire platforms en marktplaatsen, inclusief iOS, Android en Microsoft Windows. Apps kunnen online of offline worden gelezen – de ervaring is hetzelfde.

 

Bekijk hoe gebruikers reageren op je digitale content en deze delen, en ontdek wat werkt. Ingebouwde analysegereedschappen verzamelen en analyseren gegevens tijdens elke interactie. Hierbij worden verwerkbare inzichten samengevoegd waartoe je onmiddellijk toegang hebt via het Poza Dashboard.

 

Breid het aantal gebruikers en de inkomstenstromen uit met kant-en-klare geïntegreerde marketinggereedschappen die het delen via sociale media vereenvoudigen; pushmeldingen; gratis artikel of uitgavevoorbeelden; aangepaste promoties, coupons of aanbiedingen.

Responsive webdesign

Eén website geschikt voor desktop, tablet en smartphone. Gerealiseerd door het gebruik van responsive webdesign.

 

Het web verandert. Surfte je vroeger alleen met een desktopcomputer, tegenwoordig bekijkt iedereen websites ook via een tablet of mobiele telefoon. Apparaten met allemaal verschillende formaten beeldschermen waarop websites –alleen gemaakt voor desktop- vaak slecht leesbaar zijn. Je kunt een aparte mobiele website laten maken om dit probleem op te lossen, maar er is een alles-in-1-oplossing. Responsive webdesign is hiervoor de uitkomst.

 

Met deze techniek maakt Poza één website, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte. Het ontwerp en de functionaliteit worden 100% geoptimaliseerd voor het apparaat waarop je de site bekijkt.

 

Dus voor desktop de site zoals je gewend bent en voor smartphone en tablet een toegespitst ontwerp voor optimale bediening met je vingers. Zelfs de hoeveelheid content kan verschillen, al naar gelang de informatiebehoefte. Tevens wordt er rekening gehouden met de beperkte snelheid van het mobiele netwerk. En dat allemaal in één site.

 

Voor zowel websites als e-mailers bezitten wij de kennis om deze responsive te maken. Contacteer ons voor jouw oplossing!

Telefoon:  (0032) 477 775 274

Email:  info@poza.be

Adres:  Poza HQ, Eikenlei 27, 2280 Grobbendonk, Belgium

  • Over ons
  • Management
  • Volg ons op Instagram
  • Freelance lesgevers divers
  • Webdesigners
  • Grafische Vormgevers
  • EMC consult
  • Sitemap

MADE WITH BY POZA.BE