Links

Huisartsenvereniging Malle-Zoersel

www.huisartsenmallezoersel.be
Algemene informatieve website over de huisartsen van de wachtkring Malle-Zoersel met o.a. contactgegevens van andere huisartsen in de regio, een medische bibliotheek, informatie over preventiemaatregelen, links naar interessante websites, contactgegevens van verschillende instanties en hulpgroepen, enz.

COZO - Collaboratief Zorgplatform

www.cozo.be
Het Collaboratief Zorgplatform (CoZo) is een digitaal samenwerkingsplatform dat patiënten, zorgverleners en zorginstellingen toelaat om snel en veilig medische gegevens uit te wisselen en te delen. Door te zorgen voor een betere informatiedoorstroming verbetert CoZo het zorgproces.
Het platform is gegroeid vanuit een open visie op de zorg van de toekomst, met respect voor de eigenheid van elke partner en met zorg voor een maximale bescherming van de privacy van de patiënt.
Hier vindt u o.a. uw laboresultaten weer.

Diagnosecentrum Voorkempen

www.dcv.be
Informatieve website van het Diagnosecentrum Voorkempen. In dit poliklinisch centrum, dat werd opgericht door de huisartsen van deze regio, kan u op raadpleging bij specialisten van verschillende disciplines. Tevens kan u hier ook terecht bij enkele paramedici zoals diëtisten, bandagisten, neuropsychologen, enz. U kan hier enkel terecht met een verwijsbrief van uw huisarts.

Ziekenhuis AZ Sint-Jozef Malle

www.azsintjozef.be
Algemene informatieve website over het algemeen ziekenhuis St.Jozef te Malle, bezoekuren, consultatie-uren specialisten, enz.