Inleiding

Welkom op onze website over het projectwerk Elektronica - ICT. Het doel van dit projectwerk was om ons een beetje in te leiden in de wereld van elektronica-ICT. We hebben daarom een LED-verlichting gemaakt om erna het resultaat in een zelfgebouwde site te steken. We hebben hiervoor 3 lessen gekregen en om te zien wat we in die les gedaan hebben moet je op de sneltoetsen hierboven klikken.

Biografie:

Ik ben Dries Schellaert. Ik ben geboren op 19 Juni 1995 in Waregem en woon in het zeer klein maar gezellig dorpje Nieuwenhove. Omdat ik in Waregem woon ben ik dan natuurlijk ook trotse fan van ons sympathiek ploegske Zulte-Waregem, die het laatste jaar tog al veel bereikt als laag-budgetploeg. In het weekend verdoe ik mijn tijd in de Chiro en geef ik met plezier leiding aan de rakkers(5de-6de leerjaar). Voor ik de richting Industrieel Ingenieur koos, volgde ik Wiskunde Wetenschappen in Het OLV-Hemelvaartsinstutuut te Waregem. Ik heb dus duidelijk intresse in de richting Industrieel Ingenieur en zal er volledig voor gaan en KaHo Sint-Lieven bleek voormij de beste school te zijn.

Mijn naam is Joachim Pyra. Mijn voornaamste hobby is leiding geven in de chiro. Net zoals Dries volg ik de richting Industrieel Ingenieur. Ik koos deze richting uit mijn interesse voor wetenschappen. Ik ben vooral geinteresseerd in informatica en elektronica. Dit project vond ik dan ook heel leerrijk.