W E E S   E R G   W E L K O M !

# N I E U W S

15.17.2014

Et voilà, ziehier onze Heilige Drievuldigheid...

 

 

Met z'n drieën pronostikeerden ze de juiste uitslag voor Duitsland-Argentinië (1-0) en dwongen daarmee een verdiende plaats op het podium af! Joris Van Laethem (midden) gaat aan de haal met de finalepremie (10%), terwijl Steven Verlinden (links) de troostprijs van een halve honingpot in de wacht sleept. Laatstgenoemde scoorde in z'n uppie niet minder dan 222 punten. Straks gaan we nog geloven dat hij écht een voetbalkenner is... Frank Van der Haeghen (rechts) mag zich tooien met brons en kan daardoor ook op ons eeuwige respect rekenen!

De eindstand bekijkt u hier.

Rest ons nog u allen heel hartelijk te bedanken voor uw tomeloze, niet aflatende inzet.

Binnen 2 jaar hoort u ons weer. Dan beloven wij u een fantastische EK-pronostiek!

 

10.07.2014

Aan de 9 winnaars van de kwartfinale (zie bericht d.d. 05.07): bij het afhalen van uw finaleformulier moet u eenmaal met 6 dobbelstenen gooien volgens de regels van het spel '5000' (en die hangen uit op een bierviltje aan de toog), onder toeziend oog van Eros Ken. Zo bepalen we wie uiteindelijk het geld van deze ronde in zijn buidel kijgt en houden we daarenboven de kansen eerlijk. Idem dito voor de 2 winnaars van de halve finale.

Een heel toevallige speling van het lot katapulteerde een van ondergetekenden onverwacht in de koploperstoel, maar hijzelf is er zich wel degelijk van bewust dat geluk in 't spel eindig is. Die wetenschap indachtig, loert ook voor hem de onttroning vervaarlijk om de hoek... En wat kwatongen ook beweren mogen: dat hij 'aan de bron zit', heeft daar absoluut geen reet mee te maken! Kwestie van elke beschuldiging van gesjoemel bij voorbaat de kop in te drukken.

Consulteer hier de tussenstand.

Uw laatste pronostiek verwachten wij uiterlijk op zondag 13 juli om 20u59!

Good luck. En onthoudt u vooral: aardverschuivingen in de totaalstand kunnen best wel eens eerder regel dan uitzondering zijn!

 

08.07.2014

Jawohl, liebe Freunde! Die Mannschaft heeft gastland Brazilië zonder verpinken vermorzeld, na een wedstrijd die alle verbeelding tartte, dag op dag 24 jaar nadat ontketend Duitsland voor het laatst wereldkampioen werd. Niemand van u had deze verpletterende afslachting blijkbaar verwacht, want vandaag mogen we helaas geen punten uitdelen. Alles blijft voorlopig dus bij het oude. Benieuwd wat morgen brengen zal...

 

06.07.2014

Een nieuwe totale tussenstand staat online. Bekijk hem hier. Steven Verlinden rijdt op kop, maar heeft wel de hete adem van An Carryn in de nek...
Voor de anderen: ook u kan nog altijd een worp doen naar de fel gegeerde prijzenpot. Eén juiste uitslag voor een wedstrijd uit de halve finale levert u liefst 48 punten op. Heeft u de tweede eveneens correct, dan verdubbelt dat getal. Bovendien zijn er opnieuw bonuspunten te verdienen voor goed gepronostikeerde strafschoppen. Wij verwachten uw ingevulde formulier - vanaf nu te bekomen in uw vertrouwde café - vandaag terug!

Kop op, Lennert, er is nog niets verloren!

Tot troost na de uitschakeling van onze Rode Duivels: ze worden Europees kampioen in 2016!!
 

05.07.2014

9 deelnemers streken gisteren elk 24 punten op na 2 gespeelde wedstrijden van de kwartfinale: An Carryn, Anna Van Laethem, Danny Van Geert, Gwen Van den Meersschaut, Joris Van Laethem, Sam Kellens, Steven Verlinden, Wouter Hanskens en Yannou De Bruycker.

Een nieuwe totale tussenstand staat hier online. Gertjan Persoons is ondanks zijn niet aflatende dapperheid van de troon gestoten. Steven Verlinden spant momenteel de kroon, maar 't kan zoals u uiteraard wel weet snel verkeren...

En nu alle hens aan dek voor onze onversneden Rode Duivels!

 

04.07.2014

De ingescande pronostiekformulieren van de 1/4 finale vindt u op de desbetreffende pagina.

Wij willen er u even op attenderen dat de formuleren voor de halve finale zondag a.s. beschikbaar zullen zijn en diezelfde dag ingevuld terug worden verwacht.

 

02.07.2014

Michiel Lemaitre is met 53 punten afgetekend winnaar van de 1/8 finale-prono. Proficiat hiervoor! De resultaten kan u hier inkijken.

Raadpleeg ook de totale tussenstand. Koploper is Gertjan Persoons, maar niets mag u tegenhouden om hem eens flink de loef af te steken...

Het formulier voor de kwartfinale kan u vanaf heden bekomen in Café James (tijdens openingsuren) en moet ons ingevuld bereiken ultiem op vrijdag 4 juli om 17u59!

 

30.06.2014

De tussenstand na 4 wedstrijden van de 1/8 finale staat online. Consulteer hem hier.

 

27.06.2014

De eindstrijd was voorwaar buitengewoon spannend! Met z'n drieën in de spurt, maar door een ultieme snok aan zijn stuur, behaalde Wouter De Rouck nipt de zege op Gertjan Persoons en Roel De Durpel. Proficiat en alvast schol! Bekijk hier de resultaten van de voorronde.

 

25.06.2014

Opgelet!!! Het formulier voor de 1/8 finale kan u afhalen in Café James vanaf vrijdag 27.06 a.s. (tijdens openingsuren). U moet het wel (liefst ingevuld) uiterlijk daags erna - op zaterdag 28.06 om 17u59 - terug inleveren. Wees er dus tijdig bij! 

# C O N T A C T

Gelieve U voor al uw vragen te wenden tot de vertrouwde waard achter of voor de toog van uw favoriete, erg gewaardeerde café.

 

Café James, alive and kicking since 1982!

Arthur Scheirisstraat (vulgo 'Zwarte Gracht') 11, 9620 Zottegem