[mailto:contact@mauriceandersson.be]
[./company.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Maurice Andersson
& partners
Maurice Andersson

t.a.v. Dhr A. Vanhaverbeke
Associate Partner

Kloosterstraat 2B
8880 Sint Eloois Winkel
Belgium
                         0495 93 27 19
   contact@mauriceandersson.be

                        
Maurice Andersson is uw discrete wervingspartner. Wij voorzien onze klanten van talentvolle professionals  en kunnen ook strategische HRM informatie verschaffen op basis van onze expertise en ervaring. Wij beschouwen onze samenwerking met uw bedrijf als een groei-relatie die uw bedrijf in staat stelt om uitzonderlijke talenten aan te nemen op
 directie - kader- en management-niveau.
Maurice Andersson maakt samen met Qhorus HR deel uit van PO'O - Erkeningsnumer VG1003/B  ORnrĀ° 0480 197 906

Door onze hands-on ervaring in specialistische en managementposities, onze ruime ervaring in master talent search en onze up-to- date kennis van de markt zijn wij in staat om u als partner goed te begrijpen en gedegen te adviseren. Een uitgebreid en relevant netwerk en een sterke focus op kwaliteit in alles wat wij doen, zijn de basis voor ons succes.

De benadering van Maurice Andersson is persoonlijk en integer, onze werkwijze snel en discreet. En ons uitgangspunt is helder:
" klanten en kandidaten stellen wij steeds voorop."
Wij zijn van mening dat wij u het best kunnen dienen door de specifieke aspecten van uw functie, organisatie en activiteiten door en door te kennen. Alleen dan kunnen wij een volwaardig searchpartner voor u zijn.

Op basis van onze achtergrond, ons uitgebreide netwerk en onze samenwerking met diverse West Vlaamse bedrijven de voorbije jaren, durven wij ons specialist te noemen op de volgende gebieden :

 directie - kader - management

Bedrijfsleiders * ceo * finance * cfo * sales * marketing * coo * operations * productie * hrm * logistic * purchasing

 West Vlaanderen


Ik ben Andy Vanhaverbeke,
Na ervaring te hebben opgedaan als HR Manager bij diverse West Vlaamse bedrijven en als senior HR-consultant bij Orbid (Agoria), ben ik reeds meer dan 10 jaar actief als zelfstandig HR partner en recruiter voor diverse West Vlaamse ondernemingen.
Samen met 4 freelancers, allen actief in managementfuncties binnen West Vlaamse ondernemingen, zoeken en vinden wij samen de nodige deskundigheid voor uw bedrijf of organisatie.
U kan ons vrijblijvend voor een afspraak of meer info bellen
 of mailen op onderstaande contactgegevens. U mag
rekenen op onze discretie en vertrouwelijkheid.
Visie
Expertise
Contact
Ons team
Master Talent Search
Vacatures