Home
>>
A Last Time
>>
Training
>>
Wedstrijden
>>
Contact 
Hallo,

Ik ben Fleur Verbiest, geboren op 28 december 1992 en woon te Adegem Oost- Vlaanderen.

In augustus 2005 ging ik met mijn ouders bij vrienden die we lange tijd niet meer hadden gezien. Al vlug kwam er een gesprek op gang rond paarden, trainen, wedstrijden,ÖDeze mensen hadden een heel mooie Paint-Horse op stal staan. Na wat aaien wilde ik mijn kans grijpen om eens op de rug van een paard te zitten.

Na een paar proefritjes, uiteraard onder begeleiding en aan de longe wist ik dat dit mijn sport, mijn uitdaging zou worden.

Mijn ouders hebben toen aan die vrienden gevraagd of ik mocht leren rijden op de paint horse, Chayenne.

Onder begeleiding van de eigenaars heb ik leren paardrijden met Chayenne, mijn ouders en ik reden wekelijks en soms twee maal per week naar Aalst. Dit gedurende een zestal maanden. Ondertussen hadden we al naar een paar western wedstrijden gaan kijken en diep in mezelf was ik er van overtuigd dat ik ook wilde meedraaien in het wedstrijdgebeuren.

Algauw kochten we ons eerste paardje genaamd Goldy dit was een Quarter Horse Buckskin merrie .

Met haar ben ik, begin 2006, les beginnen volgen in Limburg.

In het jaar 2006 heb ik een 20 tal wedstrijden mee gereden waaronder AQHA, BQHA, NSBA, PRAB en VFAR tevens was ik ook lid van het Belgisch jeugteam . Dit was een jaar van vallen en opstaan, goede resultaten, minder goede resultaten en slechte resultaten. In dit jaar heb ik veel geleerd, hoe het moet, maar ook hoe het niet moet. .

Eind 2006 heb ik kennis gemaakt met een paar mensen, waaronder een jeugdruiter die meegedaan had aan de wereldkampioenschappen in Amerika 2006 en al talrijke Europese wedstrijden heeft gewonnen.

Dit was iemand waar ik naar opkeek.

Na er thuis over gesproken te hebben en goed wetende wat kon en niet kon hebben mijn ouders en ik beslist om in het jaar 2007 alles op de paardensport te zetten waarvoor vele dank aan mijn ouders.

Ik ben toen les beginnen volgen in een manege in Tremelo, 3 maal in de week krijg ik les van Barbara Ceusters. Ik mocht op haar paard, A Last Time les volgen. Last is reeds verschillende keer Belgisch kampioen geworden en heeft talrijke Europese wedstrijden meegelopen en dit met een goed resultaat. Maar ja toen kwam het, het klikte zo goed tussen mij en Last dat ik er nu alle vrije tijd (weekend en vakanties) in stop.

Mijn ouders hebben dan ook beslist om A Last Time te kopen en mij de kans te geven om mij verder te ontwikkelen in de paardensport. Dit jaar 2007 ga ik deelnemen aan alle grote wedstrijden waaronder Europese wedstrijden in Duitsland

Ik zal op alle wedstrijden begeleid worden door mijn trainster, dit is voor mij een hele geruststelling en een goede steun .