Quentin Braet

26 jaar, Lovendegem

Basis: De Bron Lovendegem
Middelbaar: Don Boscocollege Zwijnaarde - Wetenschappen Wiskunde
Universiteit: UGent

Andere: iMinds - WiCa - UGent

Follow me

linkedin logo twitter logo facebook logo

Ervaring

check me in logo

Check Me In
Een auto check-in app voor Foursquare gebruikers op Android. Check automatisch in als je in de buurt van een locatie bent, zonder batterij te verspillen.

iMinds logo

FORWARD (iMinds ICON project)
Project bij iMinds-WiCa-UGent waar gewerkt wordt op de wireless technologie voor de 'factories of the future'. Ik hield me bezig met het opzetten van de kern van het monitoring systeem. Samenwerking tussen iMinds-WiCa, iMinds-IBCN, iMinds-iLab.t, Egemin, Siemens, Volvo, Excentis en Arcelor Mittal Gent.

NiteOwl logo

NiteOwl
Co-founder NiteOwl, als student ondernemer ontwikkelden we NiteOwl, het moest de smartphone app bij uitstek worden voor het nachtleven. Op basis van muziekintelligentie bepaalden we de smaak van de gebruiker. In 2012 werden we gekozen voor een iStart.light traject bij iMinds. Een heel leerrijke ervaring.

Speelpleinlovendegem screenshot

Speelplein Lovendegem
Website van de speelpleinwerking waar ik intussen 9 jaar leiding ben (waarvan 5 hoofdleiding), website draait op Wordpress. In 2010 is er een grote vernieuwing doorgevoerd, er kwam een frisse website en een nieuwe mascotte met bijbehorende logo's. Deze zijn ook door mij gemaakt.

massive media logo

Massive//Media
Vakantiejob bij Massive//Media, moederbedrijf van o.a. Netlog en Twoo.

pralopsy screenshot

Pralopsy.be
Website voor de logopedie en psychologie praktijk in Wetteren (Pralopsy) van Kim en Evy Van Aerde, website draait op Drupal.

new vibes logo

New Vibes
New Vibes is een minionderneming van de 5de wetenschappen wiskunde c (2007), een enthousiaste bende uit het Don Bosco College. Als minionderneming moesten ze op zoek naar een project om hun tanden in te zetten en aangezien ze geen ordinaire kaarsen en andere producten wouden verkopen, besloten ze een cd te maken! Een cd met het jonge talent van Vlaanderen! Bands die muziek kunnen maken, bands die ervaren zijn maar die een extra duwtje kunnen gebruiken om door te breken! En zo begon hun zoektocht... Heel Vlaanderen hoorde van het project en de demo's stroomden binnen (meer dan 50)! Uiteindelijk kwamen 8 bands uit de bus, 8 verschillende bands elk fantastisch in hun eigen genre: de ene electro, de andere folk, de andere rock, de andere indie! Geen 2 dezelfde genres! Na vermoeiende weken kwam een pracht-cd uit de pers! Een cd met jong, aanstormend Vlaams talent! Ook wel New Vibes! Met volgende acht bands zijn zij de studio ingetrokken : Cosmic Fools, 4play, Nudex, abandnamedbob, Cases, Monday Meadows, Vernal Veinyard en The Fresh. Geproduced en begeleid door Erik Van Biesen (Gorki). De bands werden geselecteerd door een een professionele jury.
Artikel Het Nieuwsblad (12 maart 2007)
Artikel Het Nieuwsblad (28 juli 2007)

Contact

quentinbraet *(at)* telenet.be