4 november 2007,

Er is zonet een forum opgestart! Het is de bedoeling dat de activiteit van deze site naar daar verschuift. Ook zul je er veel info vinden over het Bacon & Beans - kampioenschap... Veel plezier!         http://ravenslotrally.yourbb.be/


1  september 2006,

Vrijdag 22 september verhuist het rallycross-circus van de Leuvense Slotracers naar Herk-de-Stad. Er zal een manche van hun kampioenschap gereden worden bij Raven. Meer details binnekort.


24 augustus 2006,

Er is een nieuwe link toegevoegd naar Slotcarman, een site boordevol nuttige reviews van slotcars!
Vorig weekend werden er wat testrondjes gereden met de ninco classics, porsche 356's en ferrari testa rossa's. Het is de bedoeling om later met deze wagens races te organiseren.

 

14 augustus 2006,

De mid-summerrace te Malle was wederom een succes. Thomas ging deze keer aan de haal met de eindzege en werd tot Belgisch kampioen slotrally gekroond, al moet je dat met een korreltje zout nemen... Verslag en foto's nu online!
 

28 juli 2006,

De foto's zijn nu aan het verslagje van de 24h toegevoegd!
Leo nodigde ons ook uit om op 13 augustus naar Malle af te reizen voor een mid-summerrace. Ook hiervan zullen dus binnenkort fotootjes verschijnen...

 

24 juli 2006,

De strijd is gestreden, de 24h van Diepenbeek zit erop! Het was een geweldige ervaring voor elke slotracer. Ons team Slotrace Engineering eindigde op de vierde plaats. Veel foto's en een verslag vind je bij "articles".
 

14 juli 2006,

Volgende week vrijdag is het zover, dan start in Diepenbeek de traditionele 24h-race. Het team "Slotracing Engineering" wordt dit jaar versterkt met Raven-rijders Wouter en Thomas. De auto is inmiddels vakkundig gespoten en de lichtjes worden op dit moment door Vincent ingebouwd. Ook de teamshirts zijn klaar. Deze week wordt het hele circus in Diepenbeek opgebouwd... Vanaf vrijdag 21 juli 21uur zal er om de grote eer gestreden worden, 24h later valt de geblokte vlag. Iedereen is welkom!
't Otocluble: Lutselusstraat 149, 3590 - Diepenbeek (voetbalterrein VV de Zwaluw)


14 mei 2006,

Zo de eerste race zit erop. De race was fel bevochten en de laatste kp was beslissend: Thomas won, met enkele honderdsten voorsprong op Vincent en Wouter. Iedereen was na afloop tevreden en voldaan. Verslag (inclusief foto's, de einduitslagen, ...) van deze gezellige avond is terug de vinden op de "races-pagina" !
 

26 april 2006,

Heugelijk nieuws van het front! Zaterdagavond 13 mei zal er een eerste officiële race gereden worden hier bij Raven. 15 piloten zullen aan de start komen, waaronder 12 deelnemers van 't otoclubje. Vuurwerk verzekerd!
 

22 april 2006,

De fotootjes van het WK en de Historic DB5 race, die doorging op paasmaandag bij het otoclubje, staan online!
<Easter egg>

 

9 april 2006,

Weer enkele linkjes toegevoegd naar onder meer 't otoclubje en 2 mooie slotrally-sites!
 

27 maart 2006,

Zo, de linkpagina is weer een beetje up-to-date met nieuwe linkjes!
Binnenkort: verslag en fotos WK, fotootjes!
 

26 maart 2006,

Gisteren zijn er een aantal mooie fotootjes getrokken bij Raven Slotrally! Het resultaat staat vandaag al online (12 nieuwe foto's bij rallytrack & mdf). Veel plezier ermee en tot binnenkort!
 

18 maart 2006,

Vorig weekend reisden Marc en Wouter af naar Duitsland voor het Carrera World Championship Slotracing. Marc eindigde daar verdienstelijk 5e! Proficiat! Gisteren werd er gezellig teruggeblikt met een glaasje champagne. Marc beweert volgend jaar er volledig te staan en wereldkampioenschap ook te winnen! Dat belooft. Een verslagje van het weekend zal binnenkort online verschijnen...
 

8 maart 2006,

Weer wat nieuws uit Herk-de-Stad! Wouter heeft zich de laatste weken toegelegd op de bar. Deze ziet er nu gezellig uit en het resultaat is te zien op enkele fotootjes! Ook is er nog een linkje toegevoegd naar Roerslot.
 

30 januari 2006,

Afgelopen zijn we gaan racen in Diepenbeek. De "Forum-Race" met Audi TT's, Nederlanders, enkele Belgen en een hoop gezelligheid was een groot succes! Foto's en een verslagje zijn online! (bedankt voor enkele foto's van http://www.racebaanweblog.nl)
 

1 januari 2006,

Een gelukkig nieuwjaar!
 

29 december 2005,

Gisteren liep het race-seizoen bij de Leuvense slotracers af. Maar na de vergadering en prijsuitrijking was er nog tijd voor een afsluitende Classic-rally race. De sfeer was optimaal en Raven was goed vertegenwoordigd! Foto's en een verslagje zijn al beschikbaar! Ook zijn de foto's en het verslag van de Windows cup nu eindelijk op het net geraakt! Tenslotte wil ik iedereen nog een zeer gelukkig nieuwjaar toewensen, boordevol races, slotcars en gezellige competities!
 

21 november 2005,

Er werden nog 2 linkjes toegevoegd!
 

18 november 2005,

Een link naar SRHW.COM is toegevoegd op de linkpagina.
Upcoming: verslag & foto's Windows Cup
 

30 oktober 2005,

Het was net geen schande dat de site al meer dan een maand niet meer geupdated werd. Daarom heb ik vandaag het een en ander gewijzigd. Allereerst zijn er 15 nieuwe foto's toegevoegd van onze Rallytrack, en verouderde foto's zijn verwijderd. Deze foto's werden getrokken om een mooi fotoboek te maken over onze banen. Raven Slotrally is namelijk naar een modelbouwbeurs getrokken in Tienen, en dit met onze MDF-baan én het fotoboek. Die MDF-baan werd in de voorgaande weken volledig omgetoverd tot een mooi circuit met een prachtige 60-70'ies sfeer! Uiteraard zijn er hiervan ook een 10-tal foto's toegevoegd. Een verslagje van die beurs wordt verwacht en zeker nog op de website geplaatst. De filmpjes van onze baan waren verouderd en ze namen veel plaats in, ik heb ze dan ook van de site verwijderd. Dan werd er ook nog een link toegevoegd, neem maar eens een kijkje. Zo dit was het voor vandaag, veel plezier met de foto's!!
 

7 september 2005,

Vandaag heb ik op aanvraag een nieuwe pagina toegevoegd aan deze website. Op de pagina "Store" zullen allerhande zaken te koop aangeboden worden, nu nog wachten op de eerste artikelen!
 

6 september 2005,

Hoog tijd om nog eens iets van ons te laten horen! Afgelopen zondag waren we geïnviteerd bij Leo voor een gezellige race-namiddag. Deze was meer dan geslaagd, een verslagje en foto's vind je bij Articles en Pictures uiteraard. Patrick, Wouter, Ann en Thomas brachten zaterdagavond 27 augustus ook een bezoekje aan de 24h van zolder. Foto's van activiteiten zijn vanaf nu geklasseerd bij "Aktiviteiten" op de pictures-pagina, dit allemaal om het wat overzichtelijk te houden.
 

23 augustus 2005,

Er is de laatste tijd nog wat doorgewerkt aan de scenery, met succes. Vele reclame-plaatjes etc zijn bevestigd, net zoals onze cameratoren (dank u Gino!) en andere. Momenteel staat alles wel een beetje op een laag pitje, dit is te wijten aan de verbouwingswerken ten huize Raven Slotrally. Af en toe moet er ook tijd gemaakt worden om te werken aan een ander project... Alleszinds zullen er binnenkort weer fotootjes toegevoegd worden, so stay tuned!!!
 

7 augustus 2005,

Vandaag heb ik rap eventjes een artikeltje toegevoegd over het bezoek aan Maranello, uiteraard is dit terug te vinden bij "articles".
 

6 augustus 2005,

Het was me een avondje wel! Veel volk kwam er opdagen om wat gezellig te slotracen op vrijdagavond. Het kwam zelfs tot een spannende strijd om het begeerde baanrecord, dat nog op naam stond van Marc. Thomas besloot een tourtje te rijden met de Pro Race van Markus en brak al snel zijn record. Dit was een doorn in het oog van Wouter, en deze ging opnieuw over alle "toptijden" heen. Maar uiteindelijk zette Thomas de beste tijd van de avond (en van de baan) neer, 6.221 sec. Enkele foto's zullen verschijnen van Toon zijn Renault R5 (rallystage) en de avond (andere)...
 

3 augustus 2005,

Het was hoog tijd voor een nieuwe update. De 2e week van juli bracht ik een bezoekje aan Maranello, een verslag hiervan zal vlug verschijnen bij "articles" maar intussentijd kan je de foto's al bekijken bij "andere"!  Ook vond er een race-barbeque plaats bij Guido thuis. Deze formule bleek perfect te werken, foto's zijn terug te vinden bij "andere". Maar er werd in deze zomervakantie ook gewerkt... Het parc-fermé krijgt nu eindelijk vorm en een groot deel van de baanstukken heeft een kleurtje gekregen! Foto's hiervan vind je bij "opbouw" en "rallytrack"!
Dan rest me alleen nog de mededeling dat Marc zijn eigen tijd én het baanrecord heeft verbeterd (6.646 sec.)!
Veel plezier met de foto's (19)!

 

5 juli 2005,

Gisteren passeerde ik even bij Wouter om de eerste  fotootjes te nemen van de nieuwe aanwinst.
Het resultaat mag er wezen! Ze zijn terug te vinden bij "Rally Stage".
Voor de rest is er nog wat gezellig gereden met Patrick.
Een link naar SlotraceToko werd ook nog toegevoegd bij "links".
 

4 juli 2005,

De Rally Stage heeft z'n plekje gevonden bij Raven Slotrally! Binnenkort komen de eerste foto's.
Zojuist zijn er wat pagina's geupdated, waaronder "Members", "Pictures", "links" (het Kasje toegevoegd), ...
De pagina "Projects" is van naam gewijzigd en vind je nu terug onder "Articles".
Een eerste artikeltje is er toegevoegd omtrend het afhalen van de Stage bij het Kasje. Neem maar eens een kijkje!

 

30 juni 2005,

Vandaag heb ik enkele foto's toegevoegd op de pagina "andere" omtrent de race-avond in Hofstade, bij Guido thuis.
Nog wat nieuws omtrend de nieuwe baan: zaterdag 2 juli wordt de baan afgehaald in Nederland. Vanaf dan zullen er dus ook fotootjes beschikbaar van zijn op deze website!

 

24 juni 2005,

We mogen u het heugelijke nieuws melden dat we de rallybaan die bij het kasje in Nederland stond, overgenomen hebben.
Volgende week wordt het gevaarte afgehaald en zal het een mooi plaatsje bij Raven Slotrally krijgen. Binnenkort zal ik nog wat updates aan de site doen, aangezien de zomervakantie van start is gegaan.

 

7 juni 2005,

In het week-end is Wouter begonnen met de scenery op en rond de boerderij en het parc fermé.
Hij heeft ook z'n Lancia 037 van Fly uitgehaald, die trouwens mooie foto's opleverde.
4 foto's werden toegevoegd bij "Rallytrack".

 

30 mei 2005,

Het was een gezellig weekendje. De barbeque op vrijdagavond was een succes dankzij het goede weer,
het gezelschap en Ann haar kookkunsten.
Zaterdag kwam Patrick even langs en zondag is een nieuw gezicht, Jan, gepasseerd
(uiteraard na de F1 van Europa)...
7 foto's zijn toegevoegd (bij andere en rallytrack).
Ondertussen is onze site al bezocht door meer dan 1000 mensen, verspreid over 5 weken.

 

27 mei 2005,

Deze week is "Raven Slotrally" site van de week op www.racebaan.com,
wij zijn vereerd...
Vorige zondag hebben Wouter en ik een poging ondernomen om het asfalt van het parc fermé te leggen. Die dag bleek één van de mindere in onze geschiedenis (zie foto...).
Er zijn nog 6 fotootjes toegevoegd bij onder meer "andere", "opbouw" en "rallytrack".
Vanavond wordt er weer druk gereden op het circuit.
De foto's zullen ook verschijnen op de website!

 

10 mei 2005,

Vandaag zijn er weer enkele fotootjes op de website toegevoegd bij "rondom de racebanen".
Veel plezier ermee!
 

8 mei 2005,

Vandaag ben ik nog wat foto's gaan nemen aan de baan en zijn er nog menige tourtjes afgelegd op de baan...
Die foto's zijn terug te vinden bij "RallyTrack" op de "pictures" pagina.
 

7 mei 2005,

Donderdag en vrijdag zijn er nog al wat werkzaamheden geweest aan de baan. Donderdag hebben Wouter en ik het meer en de laatste berg afgewerkt, met succes. Vrijdag zijn er nog wat boompjes etc geplaatst en is er opgeruimd met Patrick om alles tegen de avond klaar te hebben, want dan kwam er veel volk.

De foto's van donderdag zijn nu online (voor een overzicht van alle foto's: "pictures").
De rest volgt! Ook de werken aan de pictures-pagina zijn stilaan voltooid. Je hebt nu normaal een duidelijk overzicht dankzij de foto-gallerijen...

Ook de fotopagina "andere" is nu een beetje gevuld!
 

4 mei 2005,

Momenteel ben ik een beetje aan het sleutelen aan de "pictures" pagina. Enkel om het overzicht te bewaren, met mijn excuses voor het tijdelijke ongemak. Er zijn ook nog 2 links toegevoegd...
 

3 mei 2005,

Een nieuwe pagina heeft, op verzoek, zijn weg naar het wereldwijde web gevonden.
Momenteel is de "projects" pagina nog leeg, maar daar zal vlug verandering in komen!
 

2 mei 2005,

Ik heb zojuist onze site geregistreerd bij Nedstat, zo kunnen we onze pageviews tellen en de herkomst van onze bezoekers traceren (klik op't blauwe vierkantje, links onderaan). Altijd handig...
Ook zijn er nog een drietal links toegevoegd, uiteraard bij "links"

 

27 april 2005,

Zozo, vandaag ben ik kikjes gaan schieten en het resultaat mag gezien worden.
De foto's (de 9 besten) staan op dit eigenste moment bij "pictures"!
Ook werden er nog 2 filmpjes op het net gezwierd bij "downloads".
 

24 april 2005,

Vandaag hebben Wouter, Ann en ik nog een groot deel van de bergen geverfd én afgewerkt met de scenery-materialen.
Ik zal zo gauw mogelijk van deze prachtige vordering foto's maken en op de website zetten. Verder heb ik nog een filmpje op de rallybaan gemaakt en dat is al trug te vinden bij "downloads".
 

20 april 2005,

Alle pagina's zijn nu bijna online. Hopelijk zal ook binnenkort onze track af zijn. Dan kan de site helemaal voltooid worden...
Alleszinds veel plezier en voel je vrij een berichtje
in het gastenboek achter te laten!
 

14 april 2005,

Welkom op deze website!
Stilletjes aan begint de site vorm te krijgen.
Elk moment kunnen er nieuwe zaken op deze webstek toegevoegd worden!

Groetjes, Thomas.