Gevulde paprika met krab


Ingredienten: 6 Kleine rode paprika's, 60 gr. boter , 1 teen knoflook, fijngehakt, 1 kleine ui, gesnipperd, stengel bleekselderij, fijngesneden, 350 gr. krab (blik), uitgelekt en kleingesneden, 1 theel. cajunkruiden, 60 gr. witbroodkruim.

Bereiding: Bovenkant van de paprika's afsnijden, binnenkant verwijderen met een schaar. Knoflook, ui en selderij fruiten in 45 gram boter. Krab en kruiden toevoegen, kort aan de kook brengen. Helft van het broodkruim al roerend toevoegen. Paprika's vullen met het krab mengsel en in een ingevette, vuurvaste schaal doen. Bestrooien met de rest van het broodkruim en op elke paprika een klontje boter leggen. 1,25 deciliter water in de schaal schenken. 30 minuten op 190 graden bakken. Warm serveren. Let op; kan ook worden bereid met kleine gekookte garnalen of mosselen.