Papaya                              met garnalen

IngrediŽnten:
2 papaya's 200 gr.garnalen 1 sjalotje 1 dl.mayonaise 2 eetl.tomatenketchup 1 theel.worcestershiresaus 1 cl.citroensap 2 eetl.verse bieslook 1 gr.zout 1 mesp.peper

Bereidingswijze:
Voorbereiden: Halveer de papaya's, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees er voorzichtig uit. Snij het vruchtvlees in blokjes en vermeng dit met het fijngesneden sjalotje, de mayonaise, de tomatenketchup en de garnalen. breng dit op smaak met worcestershiresaus, citroensap, zout en peper. Zet dit tot gebruik afgedekt in de koelkast. Wrijf de papaya helften in met citroensap, verpak ze in aluminiumfolie en leg deze ook tot gebruik in de koelkast. Bereiden: Vul de papaya helften met het garnalen mengsel en garneer met fijngeknipte bieslook.