Tacobakjes met tonijnsalade

IngrediŽnten:150 gr. Tonijn (blik), 4 eetl. zure room, 4 eetl. ketchup, 2 tacoschelpjes, 2 theel. guacamole seasoningmix, 2 eetl. verse limoensap, 2 schijfjes limoen, 2 eetl. mayonaise, 1 avocado, 1 tomaat, 1 ui.

Bereiding: Laat de tonijn uitlekken. Schil de avocado, snijd het vruchtvlees in stukjes en meng ze met het limoensap. Pel en snipper het uitje. Snijd de tomaat in stukjes. Meng de ketchup met de room, de mayonaise en de Seasoningmix. Voeg de tonijn, de avocado, het uitje en de tomaat toe en schep door elkaar. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verwarm de tacobakjes 3 minuten in de oven. Vul ze met tonijnsalade. Garneer met de schijfjes limoen.