Tonijnsalade


IngrediŽnten: 500 gr. Gekookte verse tonijn of 1 groot blik, 200 gr. snijbonen, 4 vleestomaten, 1 komkommer, 4 hardgekookte eieren, 150 gr. zwarte olijven zonder pit, 3 dl. mayonaise, 2 eetl. knoflook, 2 eetl. Aromare, gemengde sla.

Bereiding: Snijd de gekookte tonijn in kleine blokjes of laat de tonijn uit blik uitlekken en verdeel de vis in stukjes. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in kleine ruiten. Maak de tomaten schoon, verwijder de zaadlijsten en vocht en snijd het vruchtvlees in brunoise. Halveer de geschilde komkommer, verwijder de zaadjes en snijd de helften in dunne plakjes. Hak de gepelde eieren en snijd de olijven in plakjes. Meng de mayonaise met de knoflook en de kruiden en breng de dsressing op smaak met Aroma. Schep alles voorzichtig door elkaar. Serveer de tonijnsalade met gemengde sla.