Konijn met mosterd-roomsaus en dragon
4 personen

Ingredienten:
1 konijn(1000 a 1200 gram)
40 gram boter of margarine
peper en zout
2 eetlepels Dijon mosterd (Grey Poupon)
250 ml droge witte wijn
mespunt gedroogde tijm
1 dl slagroom
1 volle eetlepel maizena
3 takjes dragon

Bereiden:
Konijndelen afspoelen onder koud water en droogdeppen met keukenpapier. In braadpan boter verhitten en stukken konijn rondom bruinbakken. Konijn uit pan nemen, bestrooien met zout en peper en dun bestrijken met mosterd. Wijn, tijm en rest van mosterd door bakboter roeren en aan de kook brengen. Stukken konijn in pan terug doen en afgedekt in ca. 1 1,5 uur gaar stoven. Slagroom door stoofvovht roeren en aan de kook brengen. In kopje maizena met 2 eetlepels water gladroeren. Maizena al roerend aan saus toevoegen en blijven roeren tot gebonden saus ontstaat. Saus op smaak brengen met zout, peper en mosterd. Dragon erboven fijnknippen. Serveren met gekookte krielaardappels en groene kool.