Italie

Home      Intresses    Gastenboek    Favoriete Links   

 

       

Bestemmingen
Belgie
Duitsland

Frankrijk

Italie

Luxemburg

Nederland

Oostenrijk
Spanje
ZwitserlandTe Koop

 

 

 

 

                          ItaliŽ

Gardameer         Juni 1998  

Cassone          * Camping Panorama (terras vormig ,steile ingang) gelegen naast de S249 die langs de oever van Lago di Garda loopt in de buurt van het mooie stadje  Malcesine (met burcht) met wekelijkse markt,goed om fietsen en wandelen en lekkere Italiaanse ijscreem,ook zwemmen in het meer is mogelijk,we verbleven er een week.
(zie foto)


Lido di garda         * Camper plaats (verhard) Parking met toezicht ,voor een 20 tal Campers in de ommiddelijke nabijheid van een Cafe Restaurant en aan de oever van 't Garda meer, er zijn voorzieningen voor drinkwater, afvalwater en wc te lozen,van hieruit kan je wandel en fiets tochten ondernemen oa. naar het schiereiland Sirmione hetgeen een goed bewaarde vesting is en nu een souvenier stadje is, we verbleven een week in Lido,voor 24 uur was 15000 Lire de prijs die moest betaald worden.

Portese  
                *   Camping Eden  *** eden@mail.gsnet.it , prachtige camping  in de nabijheid van Saloo, in terras vorm gebouwd met mooi zwembad en Restaurant en camping winkel , goed verzorgde plaatsen onder de schaduw van de bomen, en er werd (toen) Nederlands gesproken in de Receptie,s'avonds is het gezellig kuieren in de jacht haven met gezellige eethuisjes en waar ook meermaals daags boot tochten op het meer mogelijk zijn , de mooie stad Salo bevindt zich aan de overkant van de baai en er heen fietsen vergt wel wat spierkracht maar is zeker de moeite waard vanwege de mooie en goed bewaarde stegen en gebouwen.

* Voor staanplaatsen in Italie zie op de site van  www.pleinair.it/   en klik bij Portolano op de Provincie waarvan je de staanplaatsen wil kennen       de site is enkel in het Italiaans !!

*   Voor : Toscane - Italie --  wij vragen aan diegenen die ons informatie kan bezorgen over de streek, campings en of camper plaatsen via E-mail of zo van harte welkom is...