Onze droomhoeve in de Ardennen …….

 

 

Waar is dit gelegen ?

Wel in Rendeux-bas, dit is een dorpje gelegen tussen Hotton (5 km) en La Roche  (12 km).

Gerestaureerde, geklasseerde hoeve, gelegen op ‘Place De l'Eglise’, op 500m van bos, speelplein, Ourthe. De hoeve is verbouwd met 2 inkoms, ieder voor 2 delen van de hoeve; tussen de 2x2 is er ook een dubbele deur, zodoende is er de mogelijkheid 1-2-3 of het geheel te huren. Er zijn 4x3 slaapkamers. 12 slaapkamers in het totaal = bedden voor 40 volwassenen + 3 kinderbedjes. Het geheel bevat 4 keukens, 4 living, 4 badkamers, 4 TV, 6 toiletten, en een veranda 45m² met stoelen en tafels voor +/- 40 personen. Afgesloten tuin, garage voor fietsen

 

De omgeving :

In de onmiddelijke omgeving zijn kleinhandelszaken waar je de benodigde levensmiddelen kan aanschaffen (slagerij, bakkerij, groente en fruitboer, kuidernier….). Een frituur en een café zijn slechts op een paar tiental stappen om de hoek verwijderd.  

 

De hoeve is gelegen vlak bij de kerk en zijn prachtig pleintje; in een rustige buurt op een paar honderd meter van de Ourthe en ideaal gelegen om te wandelen en /of te fietsen in de Ardense bossen. Meerdere wandel- en ’mountain bike’-routes doen het pleintje aan.

In de buurt zijn ondermeer de prachtige ‘Grotten van Hotton’ te bezoeken (3 km), als de mogelijkheid om de ‘Outhe’ af te varen met een kayak of door middel van rafting of een ‘survivor parcour’ afleggen…….

 

 

 

 

 

Een vooraanzicht op de gerestaureerde hoeve.  

                

 

De achterzijde met de afgesloten tuin en de ruime veranda

                        

 

De hoeve is gelegen vlak bij de kerk ….

 

Een binnenzicht op een van de appartementen …..

                      

 

 

De ruime veranda achteraan …..

 

En natuurlijk meerdere slaapkamers …..

 

 

Bent u geïnteresseerd in deze woning ? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij zullen u graag verder helpen. Je kan ons bereiken op :

VANDENBULKE ACHIEL
Middenlaan 52
8670 KOKSIJDE

Tel.      058 51 36 57
Gsm     0472 95 33 78