Home

Met een professionele installatie biedt Rent - A - Sound u kwaliteit aan geluid en licht. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw evenement een professionele uitstraling krijgt. Zoals u kan zien in onze lijst EQUIPMENT werken wij hoofdzakelijk met actieve systemen. Deze zorgen ervoor dat zelfs onder moeilijke omstandigheden toch een goede klank geproduceerd wordt.

Sinds kort maken we gebruik van het laatste nieuwe snufje van RCF, de NXL 24-A. Een compact aktief systeem met een spreiding van 120° en een vermogen van 700 Watt RMS .

Deze wordt aangevuld met de SUB8004-AS van RCF dewelke een geluidsdruk van 136 db kan produceren.

Voor licht bieden wij u een gamma aan van par's tot moving heads, rookmachines en strobo's.

De prijzen dewelke u terugvindt bij RENTAL zijn richtprijzen. Daar wij onze installatie volledig aanpassen aan uw behoeften kunt u het beste een REQUEST Quote formulier invullen. Door het zo gedetailleerd mogelijk invullen van dit formulier kunnen wij u een precieze vrijblijvende offerte maken.

Af en toe investeren wij in nieuw up-to-date materiaal ter vervanging van toestellen die we al een tijdje gebruikt hebben. Deze gebruikte toestellen bieden wij te koop aan. De lijst kan u terugvinden onder SECOND HAND.

Wenst u bijkomende informatie kan u ons altijd een e-mail sturen via CONTACT.

 

©2007 Rent-A-Sound