INSALATA (salades)
MISTA (gemengde salade)
RISTRETTO (grijze garnalen)
CAPRESE (tomaat/mozzarella/basilicum)
CAPRESE SPECIALE (ansjovis, kappertjes)
TONNO (tonijn, asperges)
SPECIALE (grookte zalm, ajuin)
ROCCO (gebakken kip)
ITALIANA (parmaham, parmezaan kaas)
DIABOLO (gebakken spek)
SCAMPI (scampi's gebakken in pittige looksaus)
PANINI ITALIANI (Italiaanse ronde broodjes)
FELLINI (parmaham, mozzarella, halfgedroogde tomaat, basilicum)
ROMA (mozzarella, halfgedroogde tomaat, basilicum)
NAPOLI (gerookte zalm, ui, coctailsaus)
TONNO (tonijn, halfgedroogde tomaat, pikante saus)
POLLO (gebakken kip, sla, verse tomaat)
VERONA (vier kazen, halfgedroogde tomaat)
TOSTI
(geroosterd brood)
CROQUE MONSIEUR
CROQUE MADAME
TOSTI SALMONE (gerookte zalm, mozzarella, halfgedroogde tomaat)
TOSTI TONO (tonijn, tomaat, asperges)
TOSTI PARMA (parmaham, mozzarella, halfgedroogde tomaat, basilicum)
PASTE E LASAGNE
(Pasta en Lasagna)
SPAGETTI BAMBINI (kinderpasta)
SPAGETTI BOLOGNESE
SPAGHETTI AL PESTO
SPAGHETTI SCAMPI (in tomatensaus)
SPAGHETTI CARBONARA (kaas,ei,room,spek)
SPAGHETTI AL VONGOLE (venusschelpen,look,tomaat)
SPAGHETTI SALVATORE (spek,pikante tomatensaus)
PENNE ARRABBIATE (pikante tomatensaus)
PENNE NAPOLI (zalm,broccoli,roomsaus)
PENNE PUTTANESCA (anjovis,kappertjes,tomatensaus)
PENNE QUATRO FROMAGGI (4 soorten kaas)
PENNE POLLO E POMMODORI (kip,verse tomaat,tomatensaus)
PENNE TONNO (tonijn,gestoofde groentjes,olijven,tomatensaus)
LASAGNA BOLOGNESE
LASAGNA VEGETARIANA (vegetarisch)
LASAGNA SALMONE (verse zalm,spinazie)
CANNELLONI AL FORNO (gevuld met vlees)
RAVIOLI (spinaci e ricotta) o (carne)
TAGLIATELLE RISTRETTO (ham,champignons,tomatensaus)
TAGLIATELLE VIVALDI (grijze garnalen,gerookte zalm,tomatensaus)
TAGLIATELLE POLLO E PESTO (kip,pestosaus)
TAPAS
ANTIPASTO MISTO (mix ital. charcuterie)
ANTIPASTO FROMAGGIO (mix ital. kazen)
SALMONE (zalm,ui,paprika)
SALMONE E POMMODORI (gerookte zalm,verse tomaat)
TOMATINI (halfgedroogde tomaatjes)
MELONE SPECIALE (meloen,mix ital. charcuterie)
PARMA E MELONE (parma/meloen)
CAPRESE (mozzarella/tomaat/basilicum)
ANJOVIS (diverse soorten anjivis)
ONZE TAPAS WORDEN GESERVEERD MET GRISSINI.
ANTIPASTI
(VOORGERECHTEN)
PROSCIUTTO DI PARMA CON MELONE (parmaham met meloen)
CARPACCIO DI SALMONE (carpaccio van gerookte zalm)
CARPACCIO DI MANZO (carpaccio van rundsvlees)
ANTIPASTO MISTO (selectie van Italiaanse charcuterie)
BRUSCETTE (toast verse tomaat,mozzarella,look,basilicum)
GAMBERI AGLIO E PEPERONCINO (gambas in pikante looksause)
FUNGHI TRIFOLATI (gebakken champignons in looksaus)
SCAMPI FRITTI (gefrituurde scampi's)
CALAMARI FRITTI (gefrituurde inkvisringen)
CALAMARI AL AGLIO (inkvis in looksaus)
MELANZANE PARMIGIANA (aubergines,parmazaanse kaas,tomatensaus)
VITELLO TONNATO (kalfsgebraad,tonijnsaus)
CARNI (VLEESGERECHTEN)
POLLO BOSCAIOLLA (kip,gestoofde groentjes,tomatensaus)
POLLO ALL'ITALIANO (kip,parmaham,parmezaankaas,tomatensaus)
POLLO GORGONZOLA (kip in gorgonzolakaassaus,broccoli)
STUFATO DI POLLO (kip,spek,zuiderse groenten)
OSSOBUCO (kalfschenkel in tomatensaus en groenten)
SCALOPPA ALLA PARMIGGIANA (kalfslapje,aubergine,mozzarella,tomatensaus)
SCALOPPA ALLA MILANESE (gepanneerd kalflapje)
SCALOPPA PIZZAIOLA (kalfslapje,anjovis,kappertjes,tomatensaus)
COSTADELLE PRIMAVERA (gegrilde lamskroon,vleessaus,groenten)
PESCI (VISGERECHTEN)
FILETTO DI SALMONE AL BASILICO (verse zalm, basilicumsaus)
CACCIUCCO (verschillende vissoorten in tomatensaus, gegratineerd met kaas)
GAMBERI AGLIO E PEPPERONI (gebakken gambas in pittige looksaus)
INVOLTONO DI SOGLIOLA (tongrolletjes in grijze garnaalsaus)
SCAMPI FRITTI (gepanneerde scampi's)
BACCALA AL FORNO (kabeljauw,anjovis,parma.kaas,olijven,tomatensaus)
FRITTO MISTO DI PESCE (diverse soorten vis in looksaus)
ONZE VLEES-EN VISGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET PASTASAUS NAAR KEUZE: - TOMAAT-PESTO-LOOK-NATUUR OF GESTOOFDE GROENTEN
DESSERTEN
TIRAMISU DELLA CASA
PANNAKOTA
DELLA CASA
TARTUFO CLASSICO
(een hart van sabayon, nootjes, cacao)
GOFFRE (wafel)
GELLATO
(roomijs)
VANIGLIA (vanille)
CIOCCOLATO
(chocolade)
STRACCIATELLA
MOKKA
FRAGOLA
(aardbei)
TRICOLORE (vanille-, aardbei-, chocoladeijs)
ROMA (vanille-ijs, chocoladesaus)
DOC
(stracciatella-chocoladeijs, chocoladesaus)
DUETO
(vanille-pralinéijs, chocoladesaus, nootjes)
ITALIANA (mokka-chocoladeijs, amaretto, amandelschilfers)
RISTRETTO (mokka-ijs, nootjes, koffiesaus)
PRIMAVERA (sorbet van meloen, gemengd met vanille-ijs)
RUSTICA (sorbet van framboos gemengd met vanille-ijs)
PIACERE DI BOSCO (sorbet van zwarte bessen gemengd met vanille-ijs)
SOLE (sorbet van limoen gemengd met vanille-ijs)
CAPRICCIO DI COCO (vanille-ijsbol met kokosnoot)
GELLATI BAMBINI
(kinderijs)
Wijnen
VINI
ROSSI
(rode wijnen)
Augustale Barricato
(cantina grifo)
Castel del Monte
(cantina grifo) D.O.C.
La Carrare (cantina grifo)
Valpolicella Classico Superiore
(campagnola)
Bardolino Classico
(campagnola)
Chianti Classico
(agricoltori del geografico)
Nero d'Avola IGT
(cantina jonico)
Lame di Sole (magnum 1.5L)
Lame di sole
Casale San Giorgio (cantina del locortondo)
Chianti Classico (agricoltori del geofrafico 0.375 ml)
Nero d'Avola IGT
(cantina jonico 0.5L)
VINI
BIANCHI
(witte wijnen)
Bianco D.O.C.
(cantina del locorotondo)
Frascati Superiore Satinata
(cantina produttori frascati)
Orvieto Classico Secco
(antinori)
Lame di Sole
Castel del monte D.O.C.
Le Carrare Greco di Puglia
Soave Classico
(campagnola 0.375ml)
VINI
ROSATI
(rosé wijnen)
Lame di Sole
Castel del Monte
(cantina del grifo)
D.O.C.
Castel San Giorgio
(cantina del locorotondo)
SPUMANTI
(schuimwijnen)
Moscato d'Asti
Zefferino Frizzante
Locorotondo
(brut)