RESTAURANT 't GROOT GENOEGEN AALST
MENU A LA CARTE

Restaurants Aalst Aalst Restaurants V o o r g e r e c h t e n
  • Terrine van ganzenlever met brioche en gelei van kweepeer - 16,50
  • Stoofpotje van knolselder met St-Jacobsoesters en maggiplant - 16,50
  • Pompoensoepje met zure room, rode curry, St-Jacobsoesters en garnaaltjes - 16,50
  • Kort geschroeide tonijnfilet met spinazie in sesam, met een dressing van wasabi - 16,00
  • Mesclun met spekreepjes, gegrilde fazantenborst en een vinaigrette van mosterd, honing en look - 16,00
  • Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes, geconfijte sjalot en luikse stroop - 16,50



  • H o o f d g e r e c h t e n
  • Gegrild kalfsribstuk met rozemarijn ,gebakken tomaat en béarnaisesaus (300gr - biologisch - vrije loop) - 30,00

  • Gegrilde tarbotfilet met spinazie en een mosterdmousseline - 30,00

  • Zonnevis met sabayon van witbier, savooikool met spek en preipuree - 25,00

  • Licht gepekeld speenvarkentje met gesmoorde worteltjes en een sausje van zachte pickles - 24,00

  • Filet van hert met een stoofpotje van groentjes in bouillon met rozemarijn en jenever - 28,00
  • In de oven gebraden hazenrug met herfstgarnituur en een sausje van vossebessen, afgewerkt met zwarte chocolade - 30,00



  • naar vbmenu van bvb 19 januari 2006 (evolueert immers elke week!)

    - Chef-eigenaar restaurant Erik Decock -


    h o m e