RESTAURANT 't GROOT GENOEGEN AALST
MENU op bvb 19 JANUARI 2006

Restaurants Aalst Aalst Restaurants V o o r g e r e c h t
Kabeljauwhaasje gebraden met gerookt spek, erwtenpuree met verse munt en sausjes van witte en rode wijn
Of,
Carpaccio van St-Jacobsoesters op een salade van linzen en kappertjes, sojadressing en wasabimayonaise


H o o f d g e r e c h t
Op het vel gebakken Barbarie-eend met gesmoorde worteltjes en een sausje van honing, aardappelbolletjes
Of,
Krokant gebakken grietfilet met stoofpotje van groentjes, puree met mosterd olijfolie en zwarte peper, kalfsjus met citroen


N a g e r e c h t
Gegratineerde mango met frangipaneroom en schilferijs met fijne kruiden
Of,
Assortiment van fijn gerijpte kazen

* S u g g e s t i e s *
Stoofpot van hert met Orval en verse papardelle - 20,00 EUR
Gegrilde filet pur met verse bearnaise en frietjes - 25,00 EUR


Volledig menu aan 38 EUR (incl. aangepaste wijnen 50 EUR)


K A A R T
- Chef-eigenaar restaurant Erik Decock -


h o m e