De meest nutteloze homepage
Just for the fun
spacer
spacer

Protesteer tegen de software patenten die ervoor zullen zorgen dat vele websites gesloten worden
Bezoek FFII voor meer informatie
nopatents
Valid HTML 4.01!
Valid CSS!
spacer

Welkom op de nutteloze homepage

Welkom op mijn website! Een site die gemaakt is met als enig doel het plezier van het maken... kijk eens rond en heb je opmerkingen aarzel dan niet en laat het me weten...

Waarom deze site?

Mijn broer, een fervent modelbouwer en in het bezit van een digitale camera zei dat het wel prettig zou zijn om zijn projecten op het net te kunnen publiceren. Omdat we geen van beiden ook maar enige kennis van html hadden besloten we om ieder een website op te zetten en zo ervaringen uit te wisselen. We gebruiken niet hetzelfde besturingssytsteem en daarom kozen we voor mozilla composer een wysiwyg editor die zowel voor linux als voor windows beschikbaar is. Al vlug werd duidelijk dat er meer bij kwam zien dan dat je op het eerste gedacht zou zeggen, en zonder enige basiskennis was er zelfs met composer geen beginnen aan... Een half jaartje later en een paar boeken rijker ben ik overgestapt op Bluefish met deze site als resultaat. Windowsgebruikers zou ik HTML-Kit aanraden, een freeware html editor met veel mogelijkheden.
Alle opmerkingen of verbeteringen zijn steeds van harte welkom!

Op deze paginas...

Vind u mijn favoriete links en fotos van de dingen die mij bezig houden. Het aanleren van html vraagt tijd en oefening, daarom is deze site steeds in ontwikkeling.

stopsoftwarepatents.eu petition banner
spacer
linux_com
gimp_org
mag_belgium
Get Firefox

U bent bezoeker
Counter
spacer


spacer
spacer