plaats reclame 1 plaats reclame 2 plaats reclame 4 plaats reclame 4
      
Welkom bij Ronastro Astrologie

Alles is energie, alles is altijd in beweging en alles is altijd NU! Helderzienden zijn mensen die zich hebben opengesteld voor de ervaringen die het gevolg zijn van het zesde zintuig.
Ze nemen energie waar en soms neemt die energie de vorm aan van beelden voor het geestesoog ( derde oog).Iedere helderziende wordt er steeds beter in om deze energie te voelen.
In het begin is dat niet makkelijk, want deze energie is heel licht, erg vluchtig, erg subtiel.Zoals een licht briesje op een zomeravond, als je het gevoel hebt dat er iets je haren aanraakt, terwijl je het niet zeker weet.
Zoals een beeld dat je vanuit je ooghoek zag, maar als je kijkt is het weg. Dat is ook de vraag die een beginnende helderziende zich steeds afvraagt, maar door het je af te vragen verjaag je het antwoord!
Bij het stellen van de vraag gebruik je je hersenen en om helderziend te zijn moet je je juist openstellen met je geest, want intu´tie zit in de psyche, in de ziel!

Wens je een persoonlijke horoscoop mail mij, dan krijg je een persoonlijk inlog nummer,of heb je persoonlijke vragen? Alles zal in discretie worden behandelt, en dit persoonlijk door mijzelf.  

Inlichtingen - 0477 72 00 60 [B] - 0032 477 72 00 60 [NL]  

 

 

Deze website is het best te bekijken op een 1024x768 resolutie - ® 2004 Copyright Charif-webmaster