Welkom op Roodrug!!!           Vergeet niet iets in het gastenboek te schrijven!!!

MENU
> Home
> Beschrijving
> Foto's
> Mutaties
> Vraag & Aanbod
>
SERVICES
> Forum
> Links
> Gastenboek
> Contact
OTHER
> Parkietnet
>
>


Ik ben John Dhont, 33 jaar. Ik woon te Maldegem. Ik kweek voornamelijk met roodrugparkieten. Ik ben begonnen in 2002 met het kweken van grasparkieten. Datzelfde jaar werd ik verliefd op de grote parkieten. Mijn eerste aankoop van halsbandparkieten volgde daarop. Kort daarna heb ik mij ook rosella's en roodruggen aangeschaft. Ondertussen heb ik al meer dan 20 koppels roodruggen in mijn bezit. Hiervan kweek ik in de mutaties wildkleur, pallid, pallid-ino, bont, lutino, opaline, cinnamon-opaline, rubino (lutino-opaline), Australisch blauw, opaline blauw, cinnamon blauw, pastelblauw, blauw bont, albino en oranje.
 
 

Buiten de roodruggen kweek ik nog met halsbandparkieten in wildkleur en de mutaties blauw, turqoise, grijs, lutino, albino en pallid in verschillende kleuren, pruimkoppen, kakariki in lutino (roodvoorhoofd en geelvoorhoofd), stanley rosella's, rosella's, valkparkieten, agapornis roseicolli en grasparkieten.

Verder is er een forum gekoppeld aan deze website. U kunt op het Parkieten-papegaaienforum terecht met al uw vragen omtrend alle mogelijke vogelsoorten. Ook ervaren mensen zijn altijd welkom met hun advies.Ik hoop dat u plezier beleefd aan het bezoeken van mijn website.

Mvg, John.