Hartelijk welkom op mijn website

Leonardo Da Vinci

Genealogie van de familie VAN HOLDERBEKE


Het is vermoedelijk heel interessant voor ons, onze roots op te sporen en een kijkje te nemen in het verleden van onze familie, de grote familie Van Holderbeke.

VAN HOLDERBEKE, een naam die we met fierheid mogen dragen !

Maar ook onze nakomelingen willen wel graag iets meer te weten komen over hun afstamming, hun voorouders uit het nabije of verre verleden, wie waren hun achter-achter-nichten en -neven, in welke omstandigheden moesten die voorouders leven, wat waren de historische feiten in die tijd, enzovoort.

Het was met veel plezier dat ik mij, sinds Pasen 2002, doorheen de registers van de gemeente Waarschoot en de Sint Ghislenus parochie gewerkt heb om tot dit resultaat te komen.

Ik hoop dat jullie kunnen genieten van mijn opzoekingen.

Deze website geeft slechts een heel klein deel weer van mijn opzoekingen, het is onmogelijk een samenvatting te maken van meer dan duizend bladen A4. Ik beperk mij dan ook tot een deel van mijn eigen stamreeks. Wie meer wil weten over de familie Van Holderbeke, of wie die naam draagt, kan altijd rechtstreeks met mij contakt opnemen.
Later zal deze website vervolledigd worden met de levensbeschrijving van enkele markante figuren, door de eeuwen heen, uit onze familie en nog later met alle takken van de Van Holderbeke familie die hun oorsprong in de 17de eeuw vonden in Waarschoot.

Deze website is een privéinitiatief, enkel de auteur is dus verantwoordelijk voor de inhoud. Indien u fouten vindt of opmerkingen en aanvullingen hebt, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Roland Van Holderbeke

Startpagina Van Holderbeke Stamreeks Waarschoot Contact

De website bestaat sinds december 2007 en wordt regelmatig bijgewerkt, laatste update : 15 januari 2008.

Copyright © Roland Van Holderbeke

Valid XHTML 1.0 Strict    Valid CSS!