Roxy Naturel
Coiffure, gepersonaliseerde pruiken en verzorging

capLeft

capRight

boxTopLeft

Visie van het salon

boxTopRight

Roxy Naturel, een plaats waar schoonheid hand in hand loopt met eenvoud en respect voor je gezondheid

Print hier je kortingsbon

boxBottomLeft

boxBottomRight

Info

Corel Website Creator X6Roxy Naturel is een kleine onderneming waarin bewust de visie gehanteerd wordt van een zeer persoonlijke, op maat gecreeŽrde service om u als klant de mogelijkheid te bieden u eigen concepten samen te stellen, naar uw tijdsvermogen en budget.

Daarnaast ontvangen wij diegene, die noodzaak heeft aan een haarvervanging ten gevolge van onder andere chemotherapie, alopecia areata, brandwonden, in alle discretie. Zo zorgen wij op deze manier voor een perfecte kopie van uw eigen haardos, zowel in synthetisch haar als ook door gebruik te maken van natuurlijk haar voor een haarwerk dat u gedurende uw ganse behandelingsperiode inclusief herstelperiode het nodige zelfvertrouwen geeft om voluit te leven.

Nog een stap verder gaan wij door binnen onze kleine onderneming ook de visie van de persoonlijke service en een uniek gevoel te creeŽren door ons te verdiepen in verzorging algemeen. Dit omvat gelaatverzorging, voetverzorging en lichaamsverzorging steeds op basis van 100% natuurlijke producten.

Ook kan u bij ons terecht voor een perfecte haarverzorging, mede tot stand gebracht door enkel gebruik te maken van een productkeuze die voldoet aan de hoge eisen van natuurlijke grondstoffen.

 

Corel Website Creator X6
Corel Website Creator X6
Corel Website Creator X6

footerCapLeft

[Info] [Aanbod] [Aanbiedingen] [Contact]

footerCapRight