WELKOM

Ik ben Tania en ik wil u van harte welkom heten op deze website. Met mijn praktijk voor levenskunst bied ik graag diverse massagevormen aan, shiatsu en levensloopbegeleiding via gesprekstherapie.

Ik ben opgeleid als maatschappelijk assistente in de contextuele en systeemtherapeutische hulpverlening. Verschillende massageopleidingen hebben tevens mijn levenspad gekruist, waarbij preventieve en curatieve behandelingen aan bod komen. Daarenboven heb ik de opleiding kinderpsychiatrische hulpverlening voltooid. Dit maakt dat ik ook aandacht schenk aan bijzondere doelgroepen, kinderen met ADHD, contactmoeilijkheden en rusteloosheid. Verder ben ik gediplomeerd shiatsu-behandelaar waarbij een holistische visie in elke opzet centraal staat.

Cursussen krijgen een professionele benadering door mijn lerarendiploma.

Tenslotte blijf ik op de hoogte van diverse ontwikkelingen in de hulpverlening en in de wellness-wereld. De diverse massagevormen zijn bestemd voor alle leeftijden, van baby tot senior. De levensloopbegeleiding is enkel gericht op volwassenen. Ik kijk er naar uit om ook u meer veerkracht te kunnen bieden in het leven.
WELKOM DIENSTEN CURSUSSEN TARIEVEN AANBIEDINGEN KADOBON CONTACT LINKS