Button 'Home'
Button 'Fotogallerij'
Button 'Leuke Links'
   
Zoo07 Zoo van Antwerpen - 23 augustus 2007
Op een regenachtige zomerdag (we kunnen immers niet blijven wachten op dat mooie weer) ben ik met Bart, Stef, Joke en Vroni naar de dierentuin in Antwerpen getrokken. Eerst zijn we een paraplu gaan kopen bij Blokker. Dit bleek een zeer goede investering te zijn. Ondanks de regen hebben we ons toch reuze geamuseerd.
Black&White07 Black & White @ den Holly - 17 augustus 2007
Weeral een fantastisch feestje in den Holly in Balen. Deze keer was het thema 'Black & White'. De drank vloeide rijkelijk en we hebben Bart ferm wat opdrachtjes laten doen voor zijn verjaardagscadeau's.
Bokrijk07 Bokrijk - 14 augustus 2007
Een zalig uitstapje naar Bokrijk op een zomerse dag samen met Bart en Stef.
Butgenbach06
Gemengd weekend @ Butgenbach - 24, 25 en 26 november 2006
Jaren hebben we geprobeerd om een gemengd weekend te regelen, maar tevergeefs. Nu is het ons eindelijk gelukt, dankzij Ann, en het was onvergetelijk. Ik hoop dat er zeker een vervolg op komt.
Carnaval06 Carnaval - 18 februari 2006
Ook dit jaar zijn we weer het carnavalbal van Balen onveilig gemaakt, maar eerst hebben we de boel op stelten gezet bij de Krol en op den Holly. Als thema kozen we voor 'punk ' en iedereen zag er beestig uit.
Parijs Citytrip Parijs - 25 / 26 / 27 januari 2006
Half januari ben ik met mijn nichtje Astrid naar Parijs getrokken. Twee dagen siteseeing én een dagje Disney. Berekoud maar onvergetelijk!
Oudjaar 2005
Oudjaar @ den Holly - 31 december 2005
Weeral een vet oudjaarsfeestje @ den Holly met lekkere gourmet, toffe quiz en veel drank en leuke muziek, maar vooral ... tof gezelschap! Hier vind je alle foto's die er die avond getrokken zijn. Met dank aan Flien en den Tom.
Bowlingen Bowlingen - 10 december 2005
Onder het motto: eens iets anders doen op zaterdagavond dan op café zitten, zijn we nog eens gaan bowlingen. Met de nieuwste collectie bowlingschoentjes aan hebben we de bowling aan de Keiheuvel weer onveilig gemaakt.